Κάτω από την μύτη μας: Ποια star έγινε μητέρα για δεύτερη φορά μέσω παρένθετης;

Γωγώ Φούντα
Κάτω από την μύτη μας: Ποια star έγινε μητέρα για δεύτερη φορά μέσω παρένθετης;

Χωρίς φυσικά να καταλάβει κανείς τίποτα

Eίναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης, κάτι που ισχύει και για τη χώρα μας, μιας και είναι πρωταγωνίστρια μιας από τις πιο αγαπημένες μας σειρές. Αναφερόμαστε στην Ellen Pompeo, την πρωταγωνίστρια του Grey' s Anatomy, ναι το σήριαλ που μας δημιούργησε την ψευδαίσθηση ότι όλοι οι γιατροί μοιάζουν με μοντέλα, και η οποία εκτός του ότι είναι καλή ηθοποιός, μας είναι και ιδιαιτέρως συμπαθής, εν αντιθέσει με τη συμπρωταγωνίστριά της Katherine Heigl, η οποία σύμφωνα με όσα ακούγονται είναι μία... σκύλα!

Η Ellen λοιπόν είναι εδώ και αρκετά χρόνια παντρεμένη με τον Chris Ivery, χωρίς να έχουν απασχολήσει ποτέ με την προσωπική τους ζωή. Έτσι λοιπόν, δεν πήραμε χαμπάρι ότι η οικογένειά τους αυξήθηκε πρόσφατα κατά ένα μέλος, έχουν ήδη μία κόρη την 5χρονη Stella. Η ηθοποιός λοιπόν, μέσω του προφίλ της στο WhoSay, καλωσόρισε τη νέα της κόρη, την μικρούλα Sienna, γράφοντας: «Η Sienna May ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, και θα ήθελα να ευχαριστήσω την τηλεοπτική μου οικογένεια, που μας βοήθησε να απολαύσουμε τις πρώτες εβδομάδες της μικρής μας ιδιωτικά και ήρεμα».

Όπως ήταν φυσικό αρκετοί θέλησαν να μάθουν το λόγο για τον οποίο επιλέχθηκε η παρένθετη μητέρα, χωρίς βέβαια να λάβουν κάποια απάντηση. Πάντως να τονίσουμε, ότι το θέμα με την παρένθετη δεν είναι μία μόδα των stars να μη χαλάνε τα κορμιά τους, αλλά απλά μία λύση των κάπως πιο οικονομικά ευκατάστατων γυναικών, να αποκτήσουν ένα παιδί, εφόσον δεν μπορούν με το φυσικό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Το σοβαρό ατύχημα της Βίκυς Σταυροπούλου στα γυρίσματα!

Ashton Kutcher: Δείτε την κόρη του και μάθετε το όνομά της!