Τελικά ξέχασε ή όχι η Kim Kardashian την κόρη της στο ξενοδοχείο; Δείτε το σχετικό video

Τελικά ξέχασε ή όχι η Kim Kardashian την κόρη της στο ξενοδοχείο; Δείτε το σχετικό video

Τι απάντησε η ίδια

Η Kim Kardashian μπορεί να αναδείχθηκε γυναίκα της χρονιάς, μπορεί να την κατατρέχουν σε κάθε της εμφάνιση οι φωτογράφοι ομολογουμένως όμως δεν είναι και η πλέον αγαπητή celebrity. Πολλές φορές θα σχολιαστεί αρνητικά για τις εμφανίσεις της και κυρίως για τα ρούχα που φορά ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει συνέντευξη και να μην γίνει σούσουρο!

Της αρέσει πολύ η δημοσιότητα, την επιζητά και τα αρνητικά σχόλια της δίνουν ζωή ωστόσο αυτή τη φορά μάλλον ξέφυγε κάπως η κατάσταση όταν δημοσίευμα έσπευσε να την κατηγορήσει ότι "ξέχασε την κόρη της στο ξενοδοχείο, στο Παρίσι όταν εκείνη ετοιμάζονταν να πάει στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Αμερική".

Δεν ξέρω αν ο δημοσιογράφος που το έγραψε είχε καμία συγγένεια με τον σεναριογράφο του Home Alone πάντως το να ξεχάσεις το παιδί σου είναι κομματάκι δύσκολο.

kimtwitter

Η ίδια πάντως διέψευσε το σχετικό δημοσίευμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter γράφοντας " Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ξέχασα την κόρη μου στο ξενοδοχείο ενώ έφευγα για το αεροδρόμιο. Με κοροϊδεύετε; Πήγα στο αυτοκίνητο να τσεκάρω ότι έχει το κάθισμα της μικρής γιατί την προηγούμενη ημέρα είχαμε θέμα. Πιστέψατε ποτέ ότι μπορεί ένα κοριτσάκι ενός έτους να κάθεται μόνο του στο lobby του ξενοδοχείου; Α, ναι! Έκανε check out!"

Δείτε το βίντεο όπου δείχνει την Kim Kardashian να βγαίνει από το ξενοδοχείο χωρίς τη μικρή και μετά ξαναμπαίνει μέσα για να την πάρει...

Διαβάστε επίσης:

Ποια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες του Hollywood;

Η απίστευτη νυφική γκαρνταρόμπα της Amal Alamuddin!