Googlάρει τα πασίγνωστα παιδιά της για να… ελέγχει που βρίσκονται!Ποιά είναι;

Googlάρει τα πασίγνωστα παιδιά της για να… ελέγχει που βρίσκονται!Ποιά είναι;

Και δεν μιλάμε για ανήλικα!

Το να αγωνιάς για το αν είναι καλά τα παιδιά σου μας φαίνεται λογικό και όλες οι μητέρες, πάνω κάτω, είναι κάπως έτσι. Το να φτάνεις στο σημείο, όμως, να ενεργοποιείς τις ειδοποιήσεις της Google για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται αυτά είναι κάπως... παρανοϊκό, αλλά παράλληλα και λίγο κατανοητό στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού ο λόγος γίνεται για την Kris Jenner.


Η momanger Kris, όπως φαίνεται, έχει ψύχωση με τις κόρες της, αφού από τη μια προσπαθεί εντατικά να χτίσει τις καριέρες τους και από την άλλη, τις αγαπά τόσο, που τις αναζητεί συνεχώς μέσω... της google. Πιο συγκεκριμένα, η... αρχηγός Kardashian έχει ενεργοποιήσει ειδοποιήσεις της google που σε ενημερώνουν, μέσω μηνύματος, για κάθε νέα είδηση που ανεβαίνει στο διαδίκτυο σχετικά με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν (κάτι όχι και τόσοευχάριστο, αφού τα μυνήματα θα της φτάνουν...σωρηδόν).


Η 58χρονη μητέρα παραδέχτηκε σε εκπομπή, που ήταν καλεσμένη, πως όντως θέλει να ξέρει που βρίσκονται τα παιδιά της και αποκάλυψε πως δεν είναι φήμες ότι τα ψάχνει μέσω διαδικτύου, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια. Μάλιστα η διάσημη μάνα, μάνατζερ, επιχειρηματίας και ό, τι άλλο προκύψει, δήλωσε: «Κάποιες φορές θέλω να γνωρίζω που είναι ο καθένας. Έχω μια ειδοποίηση Google για καθένα από τα παιδιά μου». Καλά βρε Kris, χάθηκαν τα κινητά πια;

Διαβάστε ακόμη:

Τελικά ξέχασε ή όχι η Kim Kardashian την κόρη της στο ξενοδοχείο; Δείτε το σχετικό video

Ιδού πώς είναι το σώμα της Beyoncé χωρίς photoshop!