Σαν να μην τρέχει τίποτα:Heidi Klum-Seal αγκαλιάζονται και φιλιούνται σε κοινή τους έξοδο

Σαν να μην τρέχει τίποτα:Heidi Klum-Seal αγκαλιάζονται και φιλιούνται σε κοινή τους έξοδο

Τίποτα δεν θυμίζει πια το παρελθόν

Μπορεί να έζησαν έναν επεισοδιακό χωρισμό, όμως οι ισορροπίες στη σχέση τους φαίνεται να έχουν επανέλθει πλήρως και μάλιστα δείχνουν... υπερβολικά αγαπημένοι. Η Heidi Klum και ο Seal, δύο χρόνια μετά το επεισοδιακό τέλος της σχέσης τους, φαίνονται τόσο συμφιλιωμένοι που βλέποντάς τους αναρωτιέσαι αν όντως συνέβησαν όλα αυτά στο παρελθόν.


Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, αφού τους ενώνουν τα τέσσερα παιδιά τους, που για χάρη τους θα έπρεπε, ούτως ή άλλως, να διατηρούν πιο ειρηνικές και φιλικές σχέσεις, τώρα μάλιστα που ο καιρός πέρασε και κατευνάστηκαν τα πνεύματα. Παράδειγμα αποτελεί η τελευταία τους κοινή έξοδος στο Los Angeles, όπου βρέθηκαν οικογενειακώς στους αγώνες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν τα παιδιά τους. Οι δύο σταρ γνωρίζουν πολύ καλά πώς να είναι, πρώτα από όλα, καλοί γονείς και να αφήνουν τις προσωπικές διαφορές τους στην άκρη.


Βέβαια, οι φωτογραφίες δείχνουν να υπάρχει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα μεταξύ τους και να το διασκεδάζουν αρκετά ο ένας με την παρέα του άλλου, και όχι απλά να συμβιβάζονται σε μια κατάσταση που δεν επιθυμούν. Μάλιστα, ο φακός απαθανάτισε το 41χρονο μοντέλο να δίνει ένα τρυφερό φιλί και να αγκαλιάζει τον πρώην σύζυγό της, σαν να ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Διαβάστε ακόμη:

Ιδού πώς είναι το σώμα της Beyoncé χωρίς photoshop!

Τελικά ξέχασε ή όχι η Kim Kardashian την κόρη της στο ξενοδοχείο; Δείτε το σχετικό video