Φωτιές ανάβει ο Γιάννης Λάτσιος στην Ελένη Μενεγάκη

Φωτιές ανάβει ο Γιάννης Λάτσιος στην Ελένη Μενεγάκη

Ποιος είδε την παρουσιάστρια και δεν τη φοβήθηκε;

Έξαλλη η παρουσιάστρια με συνάδελφό της για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Μία ατάκα από την Έλενα Αρσένη και ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα αντίστοιχο με αυτό που συνέβη την προηγούμενη κουβέντα με μία πολιτική συζήτηση.

«Ο Γιάννης Λάτσιος έχει μονίμως ένα ερωτικό ύφος» ξεστόμισε η έταιρη θηλυκή παρουσία της πρωινής εκπομπής και η συζήτηση από χιουμοριστική μετατράπηκε σε εντελώς ειρωνική με μία Ελένη κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα της. «Γιατί και ο κύριος Λάτσιος ποιον νομίζετε ότι βλέπει; Εμάς βλέπει!», σχολίασε αρχικά η Αρσένη και προκάλεσε το γέλιο τόσο της γνωστής παρουσιάστριας όσο και του υπόλοιπου πάνελ. «Τι λές χρυσή μου; Όχι, μην ανάβεις φωτιές πάνω που έχουμε ηρεμήσει. Δεν μαζεύεστε πάντως με τίποτα. Πρέπει να σας κοιτάζω στο στόμα, να δω τι θα πείτε, γιατί κάτι μπορεί να φύγει που δεν πρέπει!», αποκρίθηκε η Ελένη που αγχώθηκε με τα υπονοούμενα και άρχισε να εκνευρίζεται.

Όταν όμως οι υπόλοιποι ανέφεραν ότι ο Γιάννης Λάτσιος είπε τις καλύτερες, τις πιο ερωτικές και τις πιο σεξουαλικές ατάκες του Dancing, η συνεργάτιδα του «Καφέ», απάντησε «μα ο κος Λάτσιος είναι μονίμως έτσι»! Δε χρειαζόταν κάτι παραπάνω καθώς ήταν ολοφάνερο πλέον πως η συζήτηση είχε ξεφύγει και η παρουσιάστρια είχε χάσει την ψυχραιμία της. «Ξέρει η Έλενα παιδιά. Για να σε ακούσω. Για πες μας, λοιπόν Έλενα και μας που δεν γνωρίζαμε τόσο καιρό κανένα νέο, πώς είναι ο Γιάννης Λάτσιος, που εγώ δεν ξέρω; Τι πάει να πει ότι είναι μονίμως έτσι;» συνεχίζει η Ελένη και η νεαρή κοπέλα της απαντά, «Συγγνώμη», απαντά εκείνη. «Δεν τον έχουμε δει μέσα από την τηλεόραση;»


«Ποια τηλεόραση; Πού τον έχεις δεί; Τώρα βγήκε στην τηλεόραση. Και με μια φορά που τον είδες πέρυσι, ξέρεις πώς λειτουργεί ο άνθρωπος στην ζωή του; Όχι δηλαδή για μάθε μας και μας μερικά πράγματα για τον Γιάννη. Πού ήσουν τόσα χρόνια να έρθεις να μας τα πεις τα νέα βρε Έλενα; Μην λέμε έτσι αόριστα ότι εγώ ξέρω τον τάδε ή τον δείνα και μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί. Εγώ ξέρετε πόσον κόσμο απλά γνωρίζω και δεν έχω ιδέα τι ρόλο παίζει; Όπου να' ναι θα μας πεις ότι είχατε και επαφή! Γιατί άλλο η γοητεία για έναν άνθρωπο, που στο κάτω κάτω μπορεί να την δούμε όλοι μας και άλλο αυτά που ακούγονται τόση ώρα από εδώ».


Πολλά νεύρα η βασίλισσα του πρωινού και δικαιολογημένα. Δεν είναι και λίγο να συζητάνε για τον πρώην άντρα σου και μάλιστα στον αέρα, λέγοντας πόσο γοητευτικός και σέξι είναι!