Η ανησυχητική εμφάνιση της star και οι φήμες για επιδείνωση της υγείας της

Γωγώ Φούντα
Η ανησυχητική εμφάνιση της star και οι φήμες για επιδείνωση της υγείας της

Τι συμβαίνει και έχει γίνει σκιά του εαυτού της;

Και πάνω που όλοι είχαμε χαρεί για τη νέα και άκρως βελτιωμένη εικόνα της Pamela Anderson, τα νέα που μάθαμε πρόσφατα για τη διάσημη ηθοποιό και απόλυτο sex symbol των '90s, δεν είναι και τόσο καλά. Διότι ενώ η star του Baywatch, είχε αφήσει στην άκρη τον παλιό trash εαυτό της και φαινόταν πιο όμορφη, ήρεμη, υγιής και στιλάτη από ποτέ, έφταιγε και το κούρεμα ala garcon, οι νέες της φωτογραφίες όχι μόνο τρόμαξαν αλλά ανησύχησαν κιόλας.

Η Pamela λοιπόν, εμφανίστηκε φορώντας ένα... κομπινεζόν σε κουφετί απόχρωση, ήταν και το μοναδικό αθώο στην εμφάνισή της, και τίποτα άλλο απολύτως! Πιο αδύνατη από ποτέ, με τα κόκαλά της να είναι άκρως ευδιάκριτα, με το εσώρουχό της, να αποκαλύπτεται σε κάθε της κίνηση, και το βλέμμα απλανές, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν ότι πιθανόν να βρισκόταν και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Βέβαια, τα πράγματα ίσως είναι ακόμη πιο σοβαρά, μιας και η διάσημη ηθοποιός, είναι γνωστό ότι πάσχει από ηπατίτιδα C κάτι που βέβαια την ταλαιπωρεί και την αναγκάζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή εφ' όρου ζωής. Με αυτό το δεδομένο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για επιδείνωση της ασθένειάς της με αποτέλεσμα την εμφανή καταπόνηση του οργανισμού της.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι στις φωτογραφίες δε φαίνεται και στα καλύτερά της. Της ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά, ό, τι κι αν της συμβαίνει.

Διαβάστε ακόμη:

Υπήρξε διάσημη και κορμάρα! Σήμερα πουλάει παγωτά μέσα σε φορτηγάκι

Παιδιά τι γίνεται; Ο πιο σέξι star του Hollywood παράτησε την καλλονή φίλη του