O απόλυτος διασυρμός: Ποια διάσημη τραγουδίστρια δεν μπορεί πλέον να βγάλει ούτε νότα;

Γωγώ Φούντα
O απόλυτος διασυρμός: Ποια διάσημη τραγουδίστρια δεν μπορεί πλέον να βγάλει ούτε νότα;

Και φυσικά οι θαυμαστές της, της γυρίζουν την πλάτη

Λοιπόν το αποφασίσαμε: Το να στηρίζεις μια ολόκληρη καριέρα σε ένα και μόνο χάρισμά σου, είναι τελικά μεγάλη παγίδα! Διότι ο χορευτής κάποια στιγμή θα σταματήσει να χορεύει, το μοντέλο θα σταματήσει να είναι όμορφο και καλλίγραμμο, ο ποδοσφαιριστής θα... μεγαλώσει και δεν θα μπορεί να κλωτσάει το τόπι, και πάει λέγοντας.

Έτσι ακριβώς γίνεται και με τους διάσημους τραγουδιστές, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το χάρισμά τους, κάνουν τεράστια καριέρα, βγάζουν λεφτά με το τσουβάλι και τελικά αποσύρονται, όσοι δεν έχουν πρόωρο τέλος, για να χαρούν τη ζωούλα τους! Ε το τραγούδι λοιπόν, θα πρέπει να ξέρεις πότε να το αφήσεις, γιατί υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να σε αφήσει!

Και ξέρετε πόσο αγαπάμε την Mariah Carey. Δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί, αλλά μάλλον μας γοητεύει που είναι τόσο... too much! Ε λοιπόν η Mariah πριν πολλά χρόνια, ξεκίνησε την καριέρα της ως φωνάρα και πολλά υποσχόμενο αστέρι! Και ήταν όλα αυτά, φυσικά, και έγινε μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες του πλανήτη.

Αλλά δυστυχώς τα χρόνια πέρασαν, η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε διά πυρός και σιδήρου, είχε ατυχίες, είχε δυσκολίες, πρόσφατα χώρισε, ε πολύ θέλει ο άνθρωπος; Πλέον δεν μπορεί να βγάλει ούτε νότα! Και όταν το λέμε το εννοούμε, και υπάρχουν και ντοκουμέντα, μιας και στην πρόσφατη συναυλία της στο Tokyo, έγινε κυριολεκτικά περίγελος!

Ακόμη και οι φανατικοί της θαυμαστές έγραψαν επικριτικά σχόλια στα social media, όπως: «Να λοιπόν ο λόγος που η Mariah τραγουδάει πάντα playback», ή «Η Mariah δεν μπορούσε να τραγουδήσει ούτε στο ελάχιστο! Ας τη σώσει κάποιος από την ξεφτίλα, και άλλα τέτοια όμορφα και θετικά».

Mariah κορίτσι μου: Μήπως να αποσυρθείς και να μείνεις στα πλούτη σου να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου; Εμείς για σένα το λέμε!

Διαβάστε ακόμη:

Η ανησυχητική εμφάνιση της star και οι φήμες για επιδείνωση της υγείας της

Μας έπιασε στα πράσα! Διάσημη ηθοποιός έγκυος στο πρώτο της παιδί