Αυτή ήταν η Megan Fox! Μετά τα botox είναι ένας άλλος άνθρωπος

Αυτή ήταν η Megan Fox! Μετά τα botox είναι ένας άλλος άνθρωπος

Στα χνάρια της ανέκφρατης Nicole Kidman βαδίζει η σέξι ηθοποιός. Δείτε την

Κατέκτησε το Hollywood με τον τίτλο "η νέα Angelina Jolie". Αψεγάδιαστο πρόσωπο, καταγάλανα μάτια, σαρκώδη χείλη, έντονα ζυγωματικά. Φυσικά, η τέλεια ομορφιά της δεν ήταν αποτέλεσμα καλών γονιδίων, αλλά ενός καλού πλαστικού που είχε καταφέρει να τη μεταμορφώσει το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε star της μεγάλης οθόνης. Οι παραγωγοί την λάτρεψαν, τα αντρικά περιοδικά την αποθέωσαν ενώ το αντρικό κοινό την ερωτεύτηκε ακαριαία. Η εμμονή της, όμως, με τις πλαστικές δεν σταμάτησε τη σωστή στιγμή.

Μετά από έναν γάμο με τον Brian Austin Green, δύο εγκυμοσύνες και δεκάδες botox η άλλοτε εκθαμβωτική Megan Fox έχει αρχίζει να αλλάζει. Η υπερβολική αγάπη της για τα botox είναι πλέον εμφανής αφου στο πρόσωπό της δεν υπάρχει όχι μόνο ρυτίδα, αλλά και έκφραση! Η 31χρονη πρωταγωνίστρια δείχνει πρησμένη και φυσικά πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Ο ξένος Τύπος μετά την τελευταία της εμφάνιση που πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες υπογράμμισαν την εμμονή της με τα botox και οι τίτλοι για την δραστική της αλλαγή κυριάρχησαν σε blogs και sites.

Θα έπρεπε να είχε κόψει τον πλαστικός της λίγο πιο νωρίς!

Διαβάστε ακόμη:

Θυμάστε τον Σόγιερ απ' το σίριαλ Lost; Δείτε πώς είναι σήμερα!