Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια: Η Kim Kardashian δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος τελικά

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια: Η Kim Kardashian δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος τελικά

Δε διστάζει να επιτεθεί ακόμη και σε δικούς της ανθρώπους

Λένε ότι στον κόσμο τούτο δεν υπάρχει καλύτερη φίλη για μία γυναίκα από την ίδια της την αδερφή. Ναι συμφωνούμε και επαυξάνουμε με αυτό, με ορισμένες φυσικά εξαιρέσεις, οι οποίες δεν είναι άλλες από τις αδερφές Kardashian! Νομίζατε λοιπόν ότι οι διάσημες κυρίες είναι αγαπημένες και η μία θα έδινε την ψυχή της για την άλλη; Ε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε!

Που λέτε λοιπόν, η Khloe, η οποία όπως και να το κάνουμε, δεν περνάει και την καλύτερή της φάση, μιας και ταλαιπωρήθηκε αρκετά με το διαζύγιό της από τον Lamar Odom, και ταλαιπωρείται ακόμη, με αποτέλεσμα να την έχει δει κάπως περίεργα και να το έχει ρίξει στη φιλοσοφία. Ανεβάζει λοιπόν καθημερινά στο Instagram, τις γνωστές πια φωτογραφίες με τα ρητά και τα γνωμικά, τα οποία συνήθως μιλούν για αποτυχημένες σχέσεις και γενικότερα προβληματισμούς και αδικίες.

Θα μας πείτε τώρα, όλες είχαμε μία φίλη που πάνω στην απογοήτευσή της έκανε κάτι αντίστοιχο, μη σας πούμε κι εμείς οι ίδιες, αλλά όπως και να το κάνουμε, δε βγήκαμε να κράξουμε δημόσια την πληγωμένη αυτή καρδιά.Και ευλόγως εσείς θα αναρωτηθείτε: Ποιο τέρας θα έκανε κάτι τέτοιο; Ε λοιπόν το έκανε η Kim Kardashian και μάλιστα χωρίς να διστάζει και να μετανιώνει!

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε: Η Kim έγραψε κάποια στιγμή στο Twitter: «Οι άνθρωποι που ποστάρουν όλη την ώρα αποφθεύγματα έχουν πάρα πολλά θέματα! Βαρέθηκα να μου έρχονται συνέχεια ενημερώσεις για τέτοια πράγματα. Και καλά στο twitter, αλλά και στο Instagram;».

Και μπορεί πολλοί να μην το έπιασαν, αλλά υπήρξαν και αρκετοί δαιμόνιοι, οι οποίοι κατάλαβαν ότι το καρφάκι πήγαινε στην ταλαιπωρημένη Khloe, η οποία έχει γεμίσει τα προφίλ της, σε όλα τα social media, με τέτοιες βαρύγδουπες φράσεις. Sorry Kim, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά αυτό που κάνεις είναι κομματάκι σκληρό! Τώρα καταλάβαμε τι... κουμάσι είσαι κι εσύ.

Διαβάστε ακόμη:

O απόλυτος διασυρμός: Ποια διάσημη τραγουδίστρια δεν μπορεί πλέον να βγάλει ούτε νότα;

Υπήρξε διάσημη και κορμάρα! Σήμερα πουλάει παγωτά μέσα σε φορτηγάκι