Xαμός στα social media: Γιατί η Liz Hurley άναψε φωτιές με αυτή τη φωτογραφία;

Γωγώ Φούντα
Xαμός στα social media: Γιατί η Liz Hurley άναψε φωτιές με αυτή τη φωτογραφία;

Μαντεύετε γιατί;

Η Elizabeth Hurley είναι γενικά μία ιδιαίτερη προσωπικότητα και παρουσία, η οποία δεν είναι διάσημη μόνο για την ομορφιά και την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά και για την προσωπική της ζωή, μιας και η σχέση της με τον Hugh Grant, έκανε κάποτε σχεδόν καθημερινά εξώφυλλα, μιας και το ένα σκάνδαλο διαδεχόταν το ένα το άλλο.

Kαι μπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι μία σοβαρή οικογενειάρχης, όσο μπορεί βέβαια ένα κορίτσι που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στα καλύτερα σαλόνια, αλλά πάντα κάτι κάνει και ακόμη και τώρα, στα 49 της, προκαλεί αντιδράσεις με το παραμικρό.

Η Liz λοιπόν, όπως την αποκαλούν οι περισσότεροι, παρέστη σε φιλανθρωπικό event μιας και συμμετέχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην εκστρατεία κατά του Καρκίνου του Μαστού. Αφού λοιπόν μίλησε στους παρευρισκομένους, φορώντας ένα ροζ δαντελένιο φόρεμα, προκειμένου να τιμήσει το χαρακτηριστικό χρώμα της εκστρατείας, και αφού μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, αφού έχει χάσει τη γιαγιά της από την ασθένεια αυτή, πήρε την εντυπωσιακή της παρουσία, και αποχώρησε.

Έλα όμως που ο φωτογραφικός φακός την ακολούθησε και εκτός του χώρου που γινόταν η εκδήλωση, με αποτέλεσμα να την τσακώσει να... καπνίζει! Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν άργησαν να έρθουν οι πρώτες αντιδράσεις, κατηγορώντας τη για την απερισκεψία της να φωτογραφηθεί με τσιγάρο στο χέρι έπειτα από εκδήλωση κατά του καρκίνου και φυσικά το θράσσος της να κάνει κάτι τέτοιο.

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, βρίσκουμε κάπως υπερβολικές τις αντιδράσεις, μιας και δεν το έκανε μπροστά σε όλους, αλλά μέσα στο αμάξι της. Τι φταίει αυτή που οι φωτογράφοι δε σταματούν ποτέ το κυνήγι της είδησης;

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Έτοιμη να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας!

Επιτέλους έλαμψε η αλήθεια: Η Kim Kardashian δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος τελικά