Την θέλει πίσω; Τι τρέχει με την Sarah Jessica Parker και τον Robert Downey Jr.;

Την θέλει πίσω; Τι τρέχει με την Sarah Jessica Parker και τον Robert Downey Jr.;

Κι όμως την ζήτησε δημοσίως σε... ραντεβού!

Sarah Jessica Parker-Robert Downey Jr. Κι όμως, υπήρξαν το απόλυτο hot ζευγάρι του Hollywood για πάνω από 7 χρόνια. Οι δυο τους έζησαν τον απόλυτο έρωτα από το 1984 ως το 1991, οπότε και χώρισαν οριστικά.


23 χρόνια μετά και ο φίλτατος Robert ασχολήθηκε για μία ακόμη φορά με την πρωταγωνίστρια του Sex and the City. O διάσημος ηθοποιός εξομολογήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern πως θα ήθελε πολύ να βγει ξανά με την Sarah και να μιλήσουν για το... παρελθόν! Όπως τόνισε θα ήθελε πολύ να πραγματοποιηθεί ένα reunion το διάστημα που θα βρίσκεται και αυτός στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα προσπαθήσω όσο είμαι εδώ. Θα το ήθελα πολύ. Θα ζητήσω φυσικά πρώτα την άδεια του συζύγου της, Matthew Broderick, τον οποίο και αγαπώ!»

Βρε τον Robert! Θυμήθηκε την παλιά του αγάπη. Αναμένουμε την απάντηση της Sarah. Δε νομίζουμε να πολυχάρηκε με αυτές τις δηλώσεις η γυναίκα του Susan, η οποία κυοφορεί το δεύτερο παιδί τους. Τι να πεις... Δείτε φωτογραφίες από τα 80's, τότε που οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ζούσαν τον απόλυτο έρωτα!

Διαβάστε ακόμα

Διάσημη ηθοποιός πέθανε εντελώς ξαφνικά στα 40 της

Jennifer Lawrence: Μιλάει πρώτη φορά για το σκάνδαλο με τις γυμνές της φωτογραφίες!

DPG Network