Ανατροπή: Η Kate Middleton επέστρεψε στο πατρικό της! Μαντεύετε το λόγο;

Ανατροπή: Η Kate Middleton επέστρεψε στο πατρικό της! Μαντεύετε το λόγο;

Η Δούκισσα του Cambridge απασχολεί και πάλι, αυτή τη φορά με την αποχώρησή της από το παλάτι!

Η Kate Middleton εδώ και λίγες μέρες αποφάσισε να μετακομίσει προσωρινά στο πατρικό της σπίτι στο Bucklebury. Ο λόγος; Φυσικά και δεν είναι ούτε κάποιο πρόβλημα με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William, ούτε και με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, αλλά κάποιες επιπλοκές που συνάντησε με την εγκυμοσύνη της και απαιτούσαν ενδελεχή φροντίδα.


Η Kate, που είναι έγκυος για δεύτερη φορά και μάλιστα φημολογείται πως περιμένει δίδυμα, ένιωσε κάποιες έντονες αδιαθεσίες που δεν της επέτρεπαν να κάνει πολλές δραστηριότητες. Από την άλλη, ο Πρίγκιπας είναι επιφορτισμένος με πολλές υποχρεώσεις που δεν του αφήνουν αρκετό ελεύθερο χρόνο προκειμένου να φροντίσει τη Δούκισσα. Έτσι, η τελευταία αποφάσισε να πάρει μαζί της τον μικρό πρίγκιπα George και να μετακομίσουν για λίγο καιρό στο σπίτι των γονιών της, αφού δεν υπάρχει πιο αρμόδιο άτομο για να αναλάβει καθήκοντα... αποκλειστικής νοσοκόμας από τη... μαμά.


Μάλιστα, πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον δήλωσε: «Η Kate αισθάνεται πολύ χάλια και το μόνο που επιθυμούσε ήταν να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παράλληλα, έχει από την Carole όλη τη βοήθεια που χρειάζεται με τον George όσο είναι άρρωστη. Το Bucklebury είναι το μοναδικό μέρος όπου μπορεί να χαλαρώσει και να είναι ο εαυτός της».


Η μητέρα της Kate, Carole Middleton, φαίνεται να έχει βάλει τα δυνατά της για να μην υποστεί η κόρη της κάτι υποδεέστερο από τη... βασιλική μεταχείριση που έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, ψάχνοντας μανιωδώς στο διαδίκτυο να βρει οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία θα μπορούσε να την ανακουφίσει από τις έντονες ναυτίες και την αδιαθεσία.

Διαβάστε ακόμη:

Mα τι συμβαίνει σε αυτό το κορίτσι; Η νέα εμφάνιση της Mischa Barton που προβλημάτισε

Ποια JLo, ποια Kardashian; Αυτή η star διαθέτει τα πιο juicy οπίσθια στο Hollywood!