H Jennifer Lawrence είναι ερωτευμένη με ώριμο, διάσημο κύριο και δεν είναι ο Chris Martin!

Γωγώ Φούντα
H Jennifer Lawrence είναι ερωτευμένη με ώριμο, διάσημο κύριο και δεν είναι ο Chris Martin!

Δεν μας τα λες καλά Jennifer!

Εμείς βρε παιδιά, είχαμε αφήσει την Jennifer Lawrence σφόδρα ερωτευμένη με τον Chris Martin, ενώ δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για ενδεχόμενη επισημοποίηση της σχέσης τους στο άμεσο μέλλον, χωρίς βέβαια κάποιος από τους 2 stars να επιβεβαιώνει τη φήμη αυτή.

Και πάνω που βομβαρδιζόμασταν με φωτογραφίες από τις εξόδους του ζεύγους, οι οποίες φανέρωναν το πάθος και τον έρωτά τους, ξαφνικά η κυρία Lawrence αποκάλυψε ότι δεν είναι ερωτευμένη με τον Chris αλλά με έναν άλλο, ακόμη πιο ώριμο, διάσημο και ταλαντούχο κύριο.

Σε συνέντευξή της λοιπόν στο Vanity Fair η 24χρονη star δήλωσε ότι είναι σφόδρα ερωτευμένη με τον Larry David o oποίος είναι διάσημος σεναριογράφος, κωμικός αλλά και ηθοποιός. Όπως ξεκαθάρισε, έχει υπάρξει ερωτευμένη και με το Woody Allen, αλλά με τον Larry είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και δυστυχώς ανεκπλήρωτο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο 67χρονος ενημερώθηκε αμέσως για το... ερωτικό κάλεσμα της star δηλώνοντας: «Είναι τόσο ντροπιαστικό. Θέλω να πως, είμαι περίπου 40 χρόνια μεγαλύτερός της! Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ έξυπνο κορίτσι». Μήπως τελικά η Jennifer το έριξε στη γεροντολαγνεία και στοχεύει μόνο σε γοητευτικά... γεροντάκια;

Διαβάστε ακόμη:

H Gwyneth Paltrow δεν είναι το πιο καλό παιδί του Hollywood και σας έχουμε αποδείξεις

Θυμάστε την Σκάλι από τα X-Files; Πώς είναι άραγε σήμερα;