Το δώρο του Brad στην Angelina για τον τίτλο της! Κρατηθείτε γιατί θα σας αιφνιδιάσουμε

Γωγώ Φούντα
Το δώρο του Brad στην Angelina για τον τίτλο της! Κρατηθείτε γιατί θα σας αιφνιδιάσουμε

Σίγουρα... δεν είναι αυτό που φανταζόσασταν

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να μας εκνευρίζουν στον κόσμο τούτο, βασικά υπάρχουν αλλά λέμε τώρα, όσο το ζεύγος Angelina Jolie και Brad Pitt. Και όταν λέμε μας εκνευρίζουν εννοούμε ότι μας κάνουν κυριολεκτικά έξαλλους, με την καλή έννοια φυσικά! Διότι κυρίες και κύριοι, δεν είναι δυνατόν να έχουν τα πάντα, ομορφιά, πλούτη και φήμη, και να έχουν και την απεριόριστη και άνευ όρων αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Τελευταίο κρούσμα, είναι η πρόσφατη ανακήρυξη της Angie σε «Κυρία επί των τιμών» από τη βασίλισσα Ελισάβετ! Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό δηλαδή, έρχεται και το δώρο του Brad στην καλή του, για να μας αποτελειώσει. Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, συγκινημένος και φυσικά γεμάτος υπερηφάνεια για τη γυναίκα του, της έκανε το πιο γλυκό, μελιστάλαχτο θα λέγαμε, δώρο, που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Όταν η Angie μπήκε στο σπίτι, την περίμενε φορώντας ένα μπλουζάκι με την ίδια πάνω ως Maleficent! Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του ζεύγους, την εικόνα της Angelina λέγεται ότι ζωγράφισε η κόρη τους Vivienne και στη συνέχεια ο διάσημος μπαμπάς της την έκανε μπλουζάκι.

Να σας πούμε κάτι; Όλα καλά και όλα ωραία, αλλά μήπως αυτός ο Brad το παρακάνει λίγο; Μήπως ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσει ότι η γυναίκα του τον επισκιάζει; Στο κάτω κάτω, δεν είναι και κανένας τυχαίος (προς Θεού)! Και ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες εκεί έξω: Την επόμενη φορά που θα κλάψετε για τον Κώστα, Βαγγέλη, Θανάση φέρτε λίγο στο νου σας την Angelina, και μάθετε και κάτι από αυτή τελοσπάντων.

Γιατί κακά τα ψέματα, του έχει κάνει μάγια, και όχι μόνο με την ομορφιά της αλλά με όλη της την προσωπικότητα. Εύγε.

Διαβάστε ακόμη:

H Gwyneth Paltrow δεν είναι το πιο καλό παιδί του Hollywood και σας έχουμε αποδείξεις

Θυμάστε την Σκάλι από τα X-Files; Πώς είναι άραγε σήμερα;