Πάλι; Ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι χωρίζει εντελώς ξαφνικά

Γωγώ Φούντα
Πάλι; Ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι χωρίζει εντελώς ξαφνικά

Μα τι συμβαίνει πια εκεί στο Hollywood;

Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί εκεί στο Hollywood, αλλά τον τελευταίο καιρό μάλλον τους έχουν κάνει μάγια. Διότι δεν είναι δυνατόν, τα διάσημα ζευγάρια να χωρίζουν το ένα μετά το άλλο, και χωρίς ουσιαστικό λόγο. Όχι ότι θα μας πάρει κάποιος από τους φρεσκοχωρισμένους celebrities τηλέφωνο, να πάμε να τα πιούμε και να κλάψει, αλλά όσο να πεις, μια στενοχώρια τη βιώνουμε κι εμείς.

Τελευταίο κρούσμα λοιπόν, είναι ο διάσημος ηθοποιός Richard Gere και η καλή του Padma Lakshmi οι οποίοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς έπειτα από... 6 μήνες σχέσης! Θα μας πείτε τώρα, σιγά το μεγάλο διάστημα και σιγά τη σχέση που είχαν, αλλά επειδή εμείς θέλουμε να βλέπουμε πάντα σφαιρικά το θέμα, σας ενημερώνουμε ότι τα 2 αυτά παιδιά συνδέθηκαν έπειτα από αρκετά δύσκολες περιόδους στη ζωή τους.

Από την μία ο Gere μόλις είχε βγει από ένα γάμο 11 ετών, με την Carey Lowell με την οποία είχε αποκτήσει και το γιο του Homer, και από την άλλη, για την Padma ήταν η πρώτη της σχέση από τότε που έχασε το δισεκατομμυριούχο φίλο της Teddy Forstmann από καρκίνο στο κεφάλι το 2011.

Παρόλο που κανένας από τους 2 δεν έκανε καμία σχετική ανακοίνωση σε social media ή δημοσιογράφους, η είδηση βγήκε όταν η Padma ρωτήθηκε σε εκπομπή σχετικά με την προσωπική της ζωή, και απάντησε ότι είναι μόνη της.

Δεν πειράζει βρε παιδιά. Πάμε γι' άλλα!

Διαβάστε ακόμη:

New couple alert: Είναι αυτό το νέο hot ζευγάρι του Hollywood;

Γιατί η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας ανησυχούν για τον Μάρκο Σεφερλή;