Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Πάσχω από διπολική διαταραχή»

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: «Πάσχω από διπολική διαταραχή»

Παλεύει από παιδί με την ψυχική νόσο

Είναι και μερικά πράγματα τα οποία δύσκολα αποκαλύπτεις... Πολλοί είναι οι stars που πάσχουν από διάφορες διαταραχές και ασθένειες και το κρύβουν με μεγάλη επιτυχία. Η συγκεκριμένη ηθοποιός χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να εξομολογηθεί on camera πως πάσχει από διπολική διαταραχή.

Ο λόγος για την 60χρονη ηθοποιό Rene Russo η οποία αποκάλυψε στο The Queen Latifah Show πως ταλαιπωρείται από παιδί, από αυτήν την ψυχική νόσο! Ο συμπρωταγωνιστής της Jake Gyllenhaal καθώς και η Latifah έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

1413324803388 wps 5 A routine talk show appea

Η Russo συγκεκριμένα σημείωσε: «Για όλους τους ανθρώπους που έχουν αυτό το πρόβλημα και ίσως νιώθουν άσχημα να πάρουν αγωγή, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Σε εμένα αυτό δούλεψε. Είναι ΟΚ, θα τα καταφέρετε. Δεν είναι εύκολο αλλά θα τα βγάλετε πέρα. Έχω τα up και down μου. Πέρναγαν στιγμές που δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πίστευα πως είχα κατάθλιψη. Τόσο καιρό δεν είχα μοιραστεί όλο αυτό με τον κόσμο, αλλά τελικά πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό. Έχω φίλους που αρνούνται να άρουν αγωγή και πραγματικά υποφέρουν!»

Τι μπορεί να κρύβει μέσα του τελικά ένας άνθρωπος. Δείτε φωτογραφίες της στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

H Κim Kardashian στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού: Δείτε πώς εκδικείται τον Kanye

Δεν πάει ο νους σας: To πρωτότυπο δώρο της Amal Alamuddin στον George Clooney!