Πέτρος Κωστόπουλος: «Το κόνσεπτ του Λιάγκα έχει κουράσει»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Το κόνσεπτ του Λιάγκα έχει κουράσει»

Τι είπε για τον Λιάγκα, τη Φάιη, τη Σταμάτη και τον Σεφερλή

Επέστρεψε στο γραπτό κέιμενο ο Πέτρος Κωστόπουλος και από το νέο του site toratora, γράφει καθημερινά την άποψή του και μάλιστα με το γνωστό καυστικό και ειλικρινή τρόπο που τον ξέραμε πάντα.
Αυτή τη φορά σχολιάζει την επιτυχία του Μάρκου αλλα και τι πιστεύει ότι φταίει στην εκπομπή του Γιώργου και της Φάιης

"Αποφεύγω σαν το διάολο με το λιβάνι, τον πειρασμό να σχολιάσω το πώς μου φαίνεται η εκπομπή του Σεφερλή παρότι η γλώσσα μου με τρώει και την κρατάω με μισινέζα ψαρέματος. Είτε για καλό, είτε για κακό εννοώ. Δεν κάνει να βιάζεσαι ποτέ, ειδικά όταν μιλάς για τηλέοραση, τηλεθεάσεις και νέα κόνσεπτ. Έχουμε καιρό μπροστά μας...

Για μένα, μέχρι στιγμής δεν είναι ο Σεφερλής μόνο που καθάρισε το Λιάγκα. Απ΄την αρχή της σεζόν δείχνει κουρασμένο το Πρωινό κι αυτό ήταν εμφανές από δύο νούμερα. Χωρίς να έχει αντίπαλο στο Mega, τα νούμερά του ήταν γύρω στο 35, σε αντίθεση με τα 45άρια άλλων εποχών. και δεύτερον, η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την αρχή τους έριχνε στα αυτιά στο νεανικό κοινό σχεδόν καθημερινά στο μισάωρο που συμπίπτουν, 10 με 10 και μισή[...]

Γνώμη μου ταπεινή (λέμε τώρα) είναι ότι το κόνσεπτ του Λιάγκα έχει κουράσει και το λέω χωρίς καμία διάθεση κριτικής, απλά αναλύοντας τα παραπάνω στοιχεία. Οι ρόλοι είναι πολύ σταμπαρισμένοι πια, έχουν πάψει να έχουν σασπένς. Γνωρίζουμε και την αθωότητα της Φαίης και το επερχόμενο μπινελίκι της Σάσας και ότι ο Γιώργος θα κάνει για ακόμα μια φορά δίαιτα. Ο Λιάγκας έχει ατάκα, δεν έχει ενοχές να πει not politically correct πράγματα και προφανώς είναι πολύ καλύτερος στις συνεντεύξεις από τους αντιπάλους του. Σαν γάτα που τον θεωρώ, πιστεύω ότι σύντομα θα ανασυντάξει την εκπομπή, παρόλο που σε αυτό το χώρο έχουμε δει πολλούς να μένουν κολλημένοι στα περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.

Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το τι γουστάρει ο καθένας να δει στην τηλεόραση είναι προσωπικό του θέμα και ως γνωστόν, ευτυχώς και σε αυτόν τον τόπο και παντού, δεν έχουμε όλοι ούτε τα ίδια γούστα ούτε την ίδια αισθητική. Ο Σεφερλής έχει εισαγάγει ένα νέο τρόπο παρουσίασης πρωινού και αυτό είναι σαφές, παρουσιάζοντας ένα κατά βάση one man show."

DPG Network