Προβλέπεται τρελό ξεμάλλιασμα ανάμεσα σε Elle Macpherson και Heidi Klum! Μάθετε το λόγο

Γωγώ Φούντα
Προβλέπεται τρελό ξεμάλλιασμα ανάμεσα σε Elle Macpherson και Heidi Klum! Μάθετε το λόγο

Τι χωρίζει τις 2 καλλίγραμμες κυρίες;

Πριν αρκετά χρόνια, περίπου το 1990 ένα 26χρονο μοντέλο, με το παρατσούκλι The Body, αποφάσισε να μεταπηδήσει στον κόσμο των επιχειρήσεων και να δημιουργήσει τη δική της σειρά εσωρούχων. Η Elle Macpherson λοιπόν, και η Bendon, όπως ονομάστηκε τελικά η σειρά, υπήρξαν πιστοί σύντροφοι για χρόνια, μέχρι που ένα ωραίο πρωί, η Bendon γύρισε την πλάτη στο supermodel αφήνοντάς το... σύξυλο!

Οι ιθύνοντες της εταιρείας λοιπόν, αποφάσισαν να την κάνουν στην Αυστραλή καλλονή, θεωρώντας ότι τα έσοδα της εταιρείας μπορούν να διπλασιαστούν, και επέλεξαν με συνοπτικές διαδικασίες την αντικαταστάτριά της: Τη Heidi Klum!

Όπως καταλαβαίνετε, η Elle δε δέχτηκε τα νέα και με τον καλύτερο τρόπο, μιας και είχε δουλέψει πολύ για τη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά σύμφωνα με τον CEO Justin Davis-Rice υπάρχει η ανάγκη εξάπλωσης και σε Ευρώπη και Αμερική εκτός από την Αυστραλία, στην οποία μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε η σειρά.

H Heidi από την πλευρά της, είναι ενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα, καθώς όπως δήλωσε μπορεί να αντιληφθεί το πόσο σημαντικό είναι για μία γυναίκα, να νιώθει άνετη και σέξι μέσα στα εσώρουχά της, μιας και με το πέραμα του χρόνου το σώμα αλλάζει.

Διευκρινίστηκε πάντως, ότι η Elle μπορεί να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τα ονόματα των 3 σειρών που είχε βγάλει με την εταιρεία, αλλά χωρίς τους παλιούς της συνεργάτες. Εμείς έχουμε να πούμε, ότι μπορεί η Mcpherson να ρίχνει 9 χρόνια στη Heidi, αλλά αν βάλεις τα κορμιά τους δίπλα δίπλα, η σύγκριση είναι εμφανώς υπέρ της Αυστραλής.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι ολόιδιες: Η κόρη της Cindy Crawford όσο μεγαλώνει γίνεται... σωσίας της!

Πέτρος Κωστόπουλος: «Το κόνσεπτ του Λιάγκα έχει κουράσει»