Θα σας πέσουν τα μαλλιά: Mάθετε όλες τις «ανέσεις» που απολαμβάνει η κόρη της Kim!

Ερμιόνη Σαρρή
Θα σας πέσουν τα μαλλιά: Mάθετε όλες τις «ανέσεις» που απολαμβάνει η κόρη της Kim!

H North είναι τo πιο κακομαθημένο μωρό του Hollywood

Μπορεί να μην είναι γόνος κάποιας πριγκιπικής ή βασιλικής οικογένειας αλλά είναι σίγουρο πως η 16 μηνών North, κόρη της Kim Κardashian και του Kanye West μεγαλώνει βασιλικά. Η Kim είναι γνωστό πως φροντίζει για την εμφάνιση της κορούλας της μιας και θέλει πάντα να είναι στυλάτη αλλά νομίζουμε πως έχει αρχίσει να το παρακάνει.


Η North μετράει ήδη πάνω από 200 συνολάκια (μη φανταστείτε πως τα έχει βάλει και όλα)σχεδιασμένα από τους μεγαλύτερους οίκους ραπτικής όπως Oscar de la Renta, Giuseppe Zanotti, Alexander Wang ,Roberto Cavalli και Givenchy γι΄ αυτό και το ζευγάρι αποφάσισε πως μία προσωπική της γκαρνταρόμπα στη νέα τους βίλα είναι ότι ακριβώς χρειάζεται. Μη ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε το νέο της απόκτημα που δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια. Τι είναι άλλωστε 50 χιλιάδες δολάρια για τον Kanye West;

Και για να σας αποτελειώσουμε, μάθετε πως στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι η North είχε τη δική της σουίτα στο Le Royal Monceau hotel , τον προσωπικό της σεφ για να τρώει μόνο βιολογικά προϊόντα αλλά και φυσικά τους δικούς της άντρες ασφαλείας.


Δε νομίζουμε να ζηλέψατε...!!!

Διαβάστε ακόμα:

Kim και Khloe Kardashian δε μιλιούνται εδώ και 6 εβδομάδες. Τι έχουν να χωρίσουν;

Έχουμε τις απαντήσεις: Τα 5 πολύτιμα μυστικά των ζευγαριών που κάνουν πολύ σεξ