Δεν παραβρέθηκε στο γάμο Clooney- Alamuddin,αλλά ούτε και τους έστειλε γαμήλιο δώρο

Δεν παραβρέθηκε στο γάμο Clooney- Alamuddin,αλλά ούτε και τους έστειλε γαμήλιο δώρο

Ποιος πασίγνωστος σταρ είναι;

Και εκεί που όλοι περιμέναμε να δούμε στη Βενετία τον προηγούμενο μήνα να καταφθάνει το πιο λαμπρό ζευγάρι του Χόλλυγουντ, που δεν είναι άλλο από τον Brad Pitt με την Angelina Jolie, αυτοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ.


Οι δύο σταρ ήταν προσκεκλημένοι στο γάμο του George Clooney και της Amal Alamuddin, ωστόσο δεν παραβρέθηκαν τελικά. Βέβαια, υπήρχε λόγος που το ζευγάρι δεν έδωσε ποτέ το «παρών», καθώς και οι δύο βρίσκονταν στη Μάλτα, για τα γυρίσματα της νέας τους κοινής και πολυαναμενόμενης ταινίας, που θα βγει την επόμενη χρονιά στην μεγάλη οθόνη. Ο Brad Pitt έσπευσε να αναφερθεί στο γεγονός σε πρόσφατη συνέντευξή του και να δικαιολογηθεί που έλειψε από την σημαντική αυτή ημέρα του καλύτερού του φίλου.


Εκτός από την απουσία του από το γάμο, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ακόμα δεν έχει πάρει γαμήλιο δώρο στους νεόνυμφους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ακόμα χρωστάω κάτι στον Clooney». Αυτό όμως είναι κάτι που δεν τον αγχώνει και ιδιαίτερα, αφού σύμφωνα με την παράδοση, οι καλεσμένοι έχουν περιθώριο ενός έτους να παραδώσουν το δώρο τους. Βέβαια, από τη μία τα γυρίσματα στη Μάλτα, από την άλλη η επίσκεψη στη Βασίλισσα για την ανάδειξη της Angelina σε «Κυρία επί των τιμών», πότε να προλάβει το αγόρι να ασχοληθεί με το δώρο του γάμου; Ελπίζουμε να μην περάσει πάντως ο χρόνος για να βγάλει την υποχρέωση!

Διαβάστε ακόμη:

Προβλέπεται τρελό ξεμάλλιασμα ανάμεσα σε Elle Macpherson και Heidi Klum! Μάθετε το λόγο

H πρώτη έξοδος της Mila Kunis μετά τη γέννα. Δείτε την!