Χειρότερα… δεν γίνεται: Χώρισαν και εκείνος βγαίνει πλέον ραντεβού με την κολλητή της!

Χειρότερα… δεν γίνεται: Χώρισαν και εκείνος βγαίνει πλέον ραντεβού με την κολλητή της!

Ποιο διάσημο ζευγάρι δεν θα σταματήσει ποτέ να προκαλεί;

Μπορεί ο χωρισμός τους να είναι γεγονός εδώ και έναν χρόνο και τα πράγματα να έχουν πάρει πλέον το δρόμο τους, όμως, είναι κάπως παράξενο να μαθαίνεις πως ο πρώην, και επί 22 ολόκληρα χρόνια, σύζυγός σου βγαίνει με την καλύτερή σου φίλη. Φυσικά, η είδηση αυτή αφορά την Chris Jenner και τον Bruce Jenner και, όπως καταλαβαίνετε, η διάσημη momager θα έπεσε από τα σύννεφα όταν το πληροφορήθηκε.


Η εν λόγω... φίλη και πέτρα του σκανδάλου δεν είναι άλλη από την επί χρόνια κολλητή και στενή συνεργάτιδά της, Ronda Kamihira. Οι δυο γυναίκες διατηρούσαν φιλία εδώ και πολλά χρόνια, και μάλιστα, οι δύο κόρες της Ronda έχουν μεγαλώσει μαζί με την Kendall και την Kylie και εξακολουθούν να είναι αχώριστες φίλες.


Το νέο και κάπως... παράξενο ειδύλλιο άρχισε να αναπτύσσεται από το Σεπτέμβριο, μόλις δύο εβδομάδες ύστερα από την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου, ενώ πλέον το ζευγάρι κυκλοφορεί... ανενόχλητο. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκαν μαζί σε συναυλία του Elton John, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του στενού κύκλου της οικογένειας, η 58χρονη ριάλιτι σταρ πληροφορήθηκε το γεγονός και αρχικά κατακλύστηκε από θυμό, όμως πλέον είναι συντετριμμένη και απογοητευμένη από την συμπεριφορά των δύο κοντινών της προσώπων. Chris, αν έχεις τέτοιες φίλες, πραγματικά, τι να τους κάνεις τους εχθρούς;

Διαβάστε ακόμη:

Θα σας πέσουν τα μαλλιά: Mάθετε όλες τις «ανέσεις» που απολαμβάνει η κόρη της Kim!

Οι φίλοι της ανησυχούν για την υγεία της: Ποια star έχει αδυνατίσει υπερβολικά;