Α την καημένη: Η Mariah Carey έκανε την πιο φρικτή και κακόγουστη εμφάνιση ever

Γωγώ Φούντα
Α την καημένη: Η Mariah Carey έκανε την πιο φρικτή και κακόγουστη εμφάνιση ever

Διεκδικεί επάξια θέση στις χειρότερες εμφανίσεις όλων των εποχών

Εντάξει το να βιώνει κανείς ένα διαζύγιο, έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου και 2 παιδιά, σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα χάνουν εντελώς το μέτρο, με αποτέλεσμα κάποιοι ή κάποιες να εκτίθενται κάνοντας ρεζίλι τον ίδιο τους τον εαυτό!

Αυτό ακριβώς έκανε η Mariah Carey, η οποία ως γνωστόν έχει πια χωρίσει με τον πατέρα των παιδιών της Nick Cannon. Δεν ήταν μάλιστα εκείνοι που υποστήριξαν ότι παρόλο που το παίζει κουλ και άνετη, κατά βάθος έχει πάρει πολύ βαριά το χωρισμό, με αποτέλεσμα να έχει πέσει σε κατάθλιψη.

Βέβαια, όταν είσαι star και έχεις προγραμματισμένες συναυλίες, τα προσωπικά μπαίνουν στην άκρη και προτεραιότητα έχει η δουλειά και ο κόσμος. Πόσο μάλλον όταν όλα αυτά βρίσκονται στην άλλη άκρη της γης. Έτσι λοιπόν η Mariah βρέθηκε στην Κίνα και συγκεκριμένα στη Σανγκάι, και δυστυχώς για εκείνη, έγινε ολοφάνερο ότι κάτι δεν πάει καλά.

Φορώντας ένα ανεκδιήγητο δερμάτινο φόρεμα, με έναν ώμο, ο οποίος στολιζόταν από ένα τεράστιο λουλούδι, και ένα αβυσσαλέο σκίσιμο, από αυτά που θα έκαναν ακόμα και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να κοκκινίσει, εμφανίστηκε θυμίζοντας περισσότερο καρικατούρα του εαυτού της παρά την ίδια την Mariah.

Όχι ότι ήταν και ποτέ η επιτομή του στιλ, αλλά αυτή τη φορά φάνηκε ξεκάθαρα ότι το μυαλό της είναι θολό και δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να εμφανιστεί έτσι, εφόσον μάλιστα έχει πάρει και κάποια κιλά. Εμείς να της πούμε περαστικά, και στην επόμενη συναυλία της, να μην κάνει το λάθος να ξαναφορέσει αυτό το... πατσαβούρι γιατί θα το μάθουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Βοήθεια! Αυτό που φοράει η Kim Κardashian είναι πέρα από κάθε φαντασία

Μας την έσκασαν! Ποιο διάσημo ζευγάρι παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο;