Για πολλά γέλια! Η απάντηση της Renee Zellweger στα επικριτικά σχόλια για το πρόσωπό της

Γωγώ Φούντα
Για πολλά γέλια! Η απάντηση της Renee Zellweger στα επικριτικά σχόλια για το πρόσωπό της

Mπράβο σου ρε κορίτσι μου! Μας έβαλες στη θέση μας

Μόλις χθες, ήρθαμε αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό παρουσιαστικό της Renee Zellweger εκφράζοντας, αν θέλετε κάποιες απορίες, και κάποιες ανησυχίες σχετικά με την εντελώς μεταλλαγμένη εμφάνισή της. Όχι ότι το αποτέλεσμα δεν είναι ωραίο, ή σέξι, κάθε άλλο, απλά η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός δε θυμίζει καθόλου τον παλιό της εαυτό.

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, δεν ήμασταν οι μόνοι που αναρωτηθήκαμε τι μπορεί να της έχει συμβεί, βασικά ξέρουμε, αλλά κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα, για ποιο λόγο έχει κάνει τόσες πολλές πλαστικές επεμβάσεις, σε σημείο που να μην αναγνωρίζεται. Ε λοιπόν η Renee, μετά την κατακραυγή του κόσμου έδωσε τη δική της απάντηση, έτσι για να κλείσει και κάποια στόματα. Τα έκλεισε όμως;

«Φαίνεται ότι ο κόσμος ψάχνεται για να βγάλει την είδηση. Είμαι πολύ χαρούμενη που λένε ότι δείχνω διαφορετική, γιατί νιώθω διαφορετική. Είμαι ευτυχισμένη, γεμάτη και περνάω τέλεια! Πολύ πιθανό αυτό να βγαίνει προς τα έξω και ο κόσμος να νομίζει ότι έχω κάνει πλαστικές», είπε αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Τώρα σοβαρά Renee θα μας τρελάνεις; Γιατί εγώ ξέρω ότι όταν είσαι καλά και ερωτευμένος λάμπεις και χαμογελάς. Δεν έχουμε ακούσει ότι αλλάζει η μύτη, τα ζυγωματικά, τα μάτια και τα χείλια σου! Και τελοσπάντων τι είδους ευτυχία είναι αυτή; Τη θέλουμε κι εμείς!

Διαβάστε ακόμη:

Όχι δεν είναι δυνατόν! Η Renee Zellweger άλλαξε πρόσωπο

Νέο hot ζευγάρι στο Hollywood: Ήρθε για να ταράξει τα νερά (και τα νεύρα των πρώην τους)

Η μαμά της Kim Kardashian έγινε ρεζίλι: Δείτε τη φωτογραφία που... συζητήθηκε!