Το... φάουλ της Sarah Jessica Parker: Ποιους έχει κάνει έξαλλους;

Το... φάουλ της Sarah Jessica Parker: Ποιους έχει κάνει έξαλλους;

Και γιατί;

H Sarah Jessica Parker είναι μία από τις πιο γλυκές και αξιαγάπητες stars στον... πλανήτη Hollywood. Δεν προκαλεί με την προσωπική της ζωή και φροντίζει να περνά ήρεμες οικογενειακές στιγμές. Το μόνο της πάθος (εκτός από την ηθοποιία); Μα φυσικά η μόδα.


Η Sarah όπως ήδη γνωρίζετε έχει λανσάρει σειρά παπουτσιών που φέρουν το όνομά της. Πρόσφατα έκανε και τη φωτογράφηση της "SJP Collection" έξω από το σπίτι της Carrie (ναι, στα χαρακτηριστικά σκαλάκια που ανέβαινε καθημερινά η ηρωίδα στη σειρά Sex and the City). Oμολογουμένως το αποτέλεσμα τη δικαίωσε, μιας και το βίντεο με τη συλλογή της έχει κάνει πάταγο.


Μέχρι εδώ όλα καλά. Κάποιοι όμως έχουν εκνευριστεί απίστευτα με την SJP και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού αυτού. Οι άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια έχουν υπομείνει τους εκατοντάδες θαυμαστές που συρρέουν να δουν από κοντά το σπίτι της τηλεοπτικής Carrie και ενώ περιμένουν πώς και πώς να ηρεμήσουν τα πράγματα, η Sarah τους έδωσε τη χαριστική βολή, αποφασίζοντας (χωρίς να τους ρωτήσει) να διαφημίσει τα παπούτσια της εκεί. Επιπλέον, η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας, προσπέρασε πανηγυρικά τις πινακίδες που έλεγαν πως απαγορεύεται να εισέλθει κάποιος από ένα σημείο και μετά και τοποθέτησε τα ομολογουμένως στιλάτα παπούτσια της στα σκαλάκια του σπιτιού. Όπως καταλαβαίνετε τα νεύρα των ιδιοκτητών έχουν γίνει... κρόσσια και τα έχουν βάλει με την άτακτη Parker.


Εσείς σε ποιον δίνετε δίκιο; Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Η Sarah Jessica Parker αποκαλύπτει τη νέα συλλογή παπουτσιών της με τον πιο έξυπνο τρόπο!