Ποια διάσημη ηθοποιός δηλώνει «ερωτευμένη» με τα οπίσθια της Kim Kardashian;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη ηθοποιός δηλώνει «ερωτευμένη» με τα οπίσθια της Kim Kardashian;

Nα που πιστεύαμε ότι αρέσουν μόνο στους άντρες

Δεν ξέρουμε βρε παιδιά, αλλά όταν η κουβέντα έρχεται στην Kim Kardashian και πιο συγκεκριμένα στα οπίσθιά της, οι απόψεις διίστανται. Διότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών τα βρίσκει ζουμερά και σέξι, και οι περισσότερες γυναίκες υπερβολικά και τροφαντά. Και ρωτάμε εμείς: Είναι ή δεν είναι ωραία τα οπίσθια της Kim;

Την απάντηση ίσως να μην την πάρουμε ποτέ, αλλά ξέρουμε να σας πούμε για μία διάσημη κυρία, εντάξει όχι τόσο όσο η Kim, η οποία έχει πάθει εμμονή με την ιδιαίτερη πίσω όψη της τηλεπερσόνας, και δηλώνει μάλιστα και ερωτευμένη με αυτή. H ηθοποιός Κat Dennings λοιπόν, βρέθηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη γνωριμία της με την Kim η οποία έκανε μία γκεστ εμφάνιση στο σήριαλ που πρωταγωνιστεί, 2 Broke Girls.

kat dennings on her new love and her love for kardashians ass

«Δεν ήξερα τι να περιμένω. Θέλω να πω, είναι τόσο διάσημη που είχα αγχωθεί! Έχω δει σχεδόν όλα τα επεισόδια του show της και τη λατρεύω. Θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη και γλυκιά! Κι εκείνος ο κ**ος της, είναι απίστευτος. Είμαι φεμινίστρια και πιστεύω στη δύναμη της γυναίκας, αλλά είμαι ερωτευμένη με τον κ***ο της Kim! Νομίζω ότι έχω πάθει εμμονή», δήλωσε με πάθος η Dennings.

Όχι για να μη λέτε ότι τα μεγάλα οπίσθια αρέσουν μόνο στους άντρες! Ιδού η διάψευση.

Διαβάστε ακόμη:

Για πολλά γέλια! Η απάντηση της Renee Zellweger στα επικριτικά σχόλια για το πρόσωπό της

Η μαμά της Kim Kardashian έγινε ρεζίλι: Δείτε τη φωτογραφία που... συζητήθηκε!

Νέο hot ζευγάρι στο Hollywood: Ήρθε για να ταράξει τα νερά (και τα νεύρα των πρώην τους)