Η δήλωση της Kim Kardashian που μας άφησε άφωνους: Διαβάστε τη και θα καταλάβετε!

Η δήλωση της Kim Kardashian που μας άφησε άφωνους: Διαβάστε τη και θα καταλάβετε!

Σίγουρα δεν περιμέναμε να δηλώσει κάτι τέτοιο

Την Kim Kardashian οι περισσότερες από εσάς την έχετε στο μυαλό σας ως μια celebrity που δεν πατάει... Γη. Βαρύγδουπες δηλώσεις, υπερπολυτελή ζωή, αμέτρητα ρούχα, ασταμάτητα ταξίδια. Ζει για την δημοσιότητα και την προβολή. Δεν ξέρουμε αν το έχετε προσέξει, αλλά δεν περνάει μέρα που να μην την δείτε σε περιοδικά και social media. Όλο αυτό το παιχνιδάκι (δυστυχώς) το παίζει και η κορούλα της North, την οποία και έχει βάλει από μικρή στα βάσανα!


Η Nori, λοιπόν, από τώρα έχει τους προσωπικούς της bodyguard και φυσικά πανάκριβα ρούχα, που θα ζήλευε ακόμη και η πιο ενημερωμένη fashionista. Kι ενώ περιμέναμε η κυρία Kim να θέλει να κακομάθει ακόμη περισσότερο τη μονάκριβη κόρη της όσο μεγαλώνει, τελικά μας εξέπληξε θετικά (ναι, όλα τα περιμένουμε από εκείνη πια!)


Η celebrity star συγκεκριμένα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της τα ακόλουθα: «Αναρωτιόμουν με τους φίλους μου ποια θα είναι η πρώτη δουλειά που θα κάνει η North. Και εκείνοι αμέσως αναφώνησαν; Τι; Θα δουλεύει; Κι εγώ τους απάντησα πως φυσικά και θα δουλέψει. Πρέπει να δουλέψει σκληρά για αυτό που πραγματικά θέλει. Ίσως τελικά και να γίνει σχεδιάστρια. Ποιος ξέρει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα!»

Διαβάστε ακόμα

Διάσημη ηθοποιός αποκάλεσε τον σύζυγό της «απατεώνα»: Δείτε γιατί!

Ο πρώην σύζυγoς της Jolie σπάει τη σιωπή του & αναφέρεται στο συμβάν που σόκαρε τη showbiz