Kate Middleton: Έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της με αυτό το στενό φόρεμα αξίας 595 λιρών

Kate Middleton: Έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της με αυτό το στενό φόρεμα αξίας 595 λιρών

Δείτε την Δούκισσα πιο όμορφη από ποτέ!

Η Δούκισσα επέστρεψε στις εντυπωσιακές εμφανίσεις και όπως φαίνεται έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν. Η Κate Middleton έδωσε το παρών στην τρίτη επίσημη εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η 32χρονη σύζυγος του πρίγκιπα William, που διανύει την 13η εβδομάδα της κύησης, έλαμπε στο gala του φιλανθρωπικού οργανισμού Action On Addiction, που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στο εστιατόριο L'Anima του Ανατολικού Λονδίνου.
Φορώντας ένα μαύρο cocktail φόρεμα της γνωστής αγγλικής φίρμας Temperley Londοn και με τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες έκανε τα φλας των συγκεντρωμένων φωτογράφων να αστράψουν τη στιγμή που κατέβηκε από το αυτοκίνητό της για να εισέλθει στο εστιατόριο.

Η όμορφη Kate συνδύασε το φόρεμα που κοστίζει 595 λίρες με μαύρες, κλασικές, σουέντ γόβες και με τσάντα φάκελο στο ίδιο χρώμα. Στην εκδήλωση δεν την συνόδευσε ο πρίγκιπας William, αλλά οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν πως η Δούκισσα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις φιλανθρωπικές δράσεις του οργανισμού, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει τους παρευρισκoμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν η Kate ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού, εκείνη με χαμόγελο απέφυγε την απάντηση. Τα αγγλικά μέσα πάντως ποντάρουν πως αυτή τη φορά θα είναι κορίτσι... αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα Απριλίου για να μάθουμε αν πέσουν μέσα.

Διαβάστε ακόμη:

Mέσα στο πολυτελές νέο σπίτι της Alamuddin & του Clooney: Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!