Ryan Gosling: Τον βλέπουμε για πρώτη φορά από όταν έγινε πατέρας.Απολαύστε τον!

Ryan Gosling: Τον βλέπουμε για πρώτη φορά από όταν έγινε πατέρας.Απολαύστε τον!

Ο σταρ άφησε για λίγο τις… οικογενειακές υποχρεώσεις!

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του Χόλυγουντ, οπότε στο άκουσμα και μόνο της είδησης ότι έγινε πατέρας... πολλές καρδιές θα ράγισαν. Ωστόσο, ο Ryan Gosling φαίνεται πως δεν νοιάζεται για τις επιτυχίες του και παραμένει ένας αφοσιωμένος σύντροφος και ευτυχισμένος πατέρας, αφού στις 12 Σεπτεμβρίου αυτός και η Eva Mendes καλωσόρισαν στον κόσμο την μονάκριβη κορούλα τους, Esmeralda Amada.


Από τότε και μέχρι σήμερα, δεν είχαμε δει τον διάσημο μπαμπά να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, αφού όπως φαίνεται θέλησε να περάσει αρκετό χρόνο με τη νεοσύστατη οικογένειά του. Την Παρασκευή όμως, ο φακός των παπαράτσι τον συνέλαβε επιτέλους για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο, αφού βρέθηκε στην Atlanta της Georgia για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, «The Nice Guys». Και φυσικά, μην παραξενεύεστε από την... ρετρό αμφίεσή του, αφού ο 33χρονος ηθοποιός εμφανίζεται στις φωτογραφίες ως... Holland March, δηλαδή ο ρόλος του ιδιωτικού ντεντέκτιβ, στην εποχή των 70's, που υποδύεται στην ταινία. Το καστ ολοκληρώνουν άλλα τρία μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ, η Kim Basinger, ο Russell Crowe και ο Matt Bomer.


Ο 33χρονος σταρ παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, σύμφωνα με πηγές, προσπαθεί να μην αφήνει την Eva μόνη της ούτε στιγμή, αφού είναι δίπλα της συνεχώς από τη μέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη τους. Μάλιστα, είναι τόσο αφοσιωμένος μπαμπάς που κοντινοί φίλοι του ζευγαριού δηλώνουν πως ο Ryan και... πάνες αλλάζει και την μικρή Esmeralda νανουρίζει και φυσικά, ήταν αυτός που την έκανε το πρώτο της μπάνιο. Έχουν και οι διάσημοι τις ευαισθησίες τους!

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη ηθοποιός ξεσπά μέσα από το νοσοκομείο: «Ο άνθρωπός μου με έχει εγκαταλείψει!»

To τέλειο δώρο των γονιών της Amal Alammudin για το ζεύγος Clooney!