Εμφανίστηκε σε πάρτι με… χρυσά δόντια! Ποια διάσημη σταρ το τόλμησε;

Εμφανίστηκε σε πάρτι με… χρυσά δόντια! Ποια διάσημη σταρ το τόλμησε;

Το είδαμε και αυτό!

Παρά τις φήμες που τις θέλουν στα μαχαίρια τον τελευταίο καιρό οι δύο αδερφές Kardashian φαίνεται πως έστω... ακόμα μιλιούνται. Και ο λόγος φυσικά για τις Khloe και Kim Kardashian, αφού η τελευταία κάλεσε τη μικρότερη αδερφή της στο πάρτι που έκανε για τα γενέθλιά της, την Παρασκευή το βράδυ σε κλαμπ του Las Vegas, και παραδόξως αυτή παραβρέθηκε.

Βέβαια, οι δύο αδερφές μπορεί να μην υπήρξαν ποτέ και... κολλητές, ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι φήμες πως οι δυο τους δεν τα πάνε και τόσο καλά, αφού η μια δεν αντέχει... την ιδιοτροπία της άλλης, όλο και φουντώνουν. Παρόλα αυτά η Khloe φαίνεται πως έβαλε λίγο... νερό στο κρασί της, έγινε όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή, φόρεσε τα καλά της και βρέθηκε στα 34α γενέθλια της αδερφής της. Επιλέγοντας ένα σχετικά απλό, για οικογένεια Kardashian, ντύσιμο η 30χρονη σταρ έκανε τη διαφορά όχι μέσω του ντυσίματός της αλλά λόγω των... δοντιών της, αφού έκανε την εμφάνισή της με κάποιες... χρυσές προσθήκες.

Φυσικά, δεν εννοούμε πως... το «έχασε» τελείως και έβγαλε την οδοντοστοιχία της για να βάλει χρυσές θήκες, αλλά φόρεσε ως αξεσουάρ ένα... χρυσό μασελάκι, κάνοντάς μας να πιστέψουμε προς στιγμήν πως το... Halloween έφτασε φέτος κάποιες μέρες νωρίτερα. Παρά τις... υπεράνθρωπες προσπάθειες να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της όμως, δεν τα κατάφερε, αφού η εορταζόμενη Kim ήταν υπέρλαμπρη μέσα στο σέξι λευκό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, με το αβυσσαλέο ντεκολτέ του να αναδεικνύει για ακόμα μια, από τις άπειρες φορές, το πληθωρικό μπούστο της. Χρόνια πολλά Kim και ευχόμαστε του χρόνου να υπάρχει μια πιο ειρηνική συμβίωση με την υπόλοιπη οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη:

«Λυπάμαι τη Zellweger που παραμορφώθηκε»: Το είπε star που έκανε 10 πλαστικές σε 1 μέρα!

Amal Alamuddin: Εμφανίστηκε στο δεύτερο γαμήλιο πάρτι της... μουτρωμένη!