Δύσκολα το πιστεύεις! Ναι, αυτός είναι ο νέος σύντροφος αγγέλου της Victoria’s Secret!

Δύσκολα το πιστεύεις! Ναι, αυτός είναι ο νέος σύντροφος αγγέλου της Victoria’s Secret!

O έρωτας είναι τυφλός! Αμφιβάλλεις;

Μην σας ξεγελά το γλυκό της πρόσωπο και τα φτερά της ως άγγελος γνωστής εταιρίας εσωρούχων. Η Miranda Kerr, το super model από την Αυστραλία μετά το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Orlando Bloom έχει κάνει πρωτοσέλιδα για τους άντρες που μπαινοβγαίνουν στη ζωή της. Έτσι μετά τον Justin Bieber τον οποίο πήγε να δείρει ο Bloom και τον αυστραλό δισεκατομμυριούχο James Packer φαίνεται πως η 31χρονη καλλονή συνδεέται ρομαντικά με τον πάμπλουτο Steve Bing.

Ο Bing ετών 49 κατέχει περιουσία 4,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων και είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής New Regency Films η οποία έφερε στην κινηματογραφική μας οθόνη ταινίες που έσπασαν τα box office όπως τα 12 Years a Slave, L.A. Confidential, JFK, Heat, Fight Club και Mr. and Mrs. Smith.
Και όχι μόνο αυτά, αλλά ο Bing είναι κληρονόμος περιουσίας της οικογένειάς του που αγγίζει τα 600 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Bing στους κύκλους του Hollywood είναι γνωστός με το παρατσούκλιserial playboy με βαθιές τσέπες... και εξαιρετικό γούστο να προσθέσουμε εμείς.

Ο Τύπος ενημερώθηκε για το νέο ειδύλλιο μετά τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία δείχνουν την Kerr να εισέρχεται στην έπαυλη του Bing με τον γιο της Flynn στην αγκαλιά της. Και μέχρι εδώ θα λέγαμε ότι μπορεί να πρόκειται για μια φιλική επίσκεψη. Όμως λίγη ώρα μετά την επίσκεψή της η νταντά και η βοηθός της Kerr φεύγουν από την οικεία μαζί με τον Flynn αφήνοντας το super model να διανυκτερεύσει εκεί.

Δείτε στο φωτογραφικό gallery τη μεταμεσονύκτια επίσκεψη της Miranda Kerr στο σπίτι του Bing.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη κυρία πήγε σε Halloween party και κατέληξε να κλαίει ολομόναχη στο δρόμο;