Αποκάλυψη: Νεαρή star αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά

Γωγώ Φούντα
Αποκάλυψη: Νεαρή star αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά

Τα ευρήματα στο διαμέρισμά της την εξέθεσαν ανεπανόρθωτα

Όχι ότι μας κάνει εντύπωση, αλλά πιστεύαμε ότι τον τελευταίο καιρό, η μόδα με τα ναρκωτικά στη showbiz, έχει κάπως κοπάσει, μιας και για κάποιο περίεργο λόγο, το να είσαι διάσημος και παράλληλα... κατεστραμμένος, δεν είναι πια και τόσο σύνηθες. Μήπως γιατί πλέον δεν υπάρχει τόσο ταλέντο ή μήπως γιατί το fitness έχει επιβληθεί τόσο έντονα, που οι stars προτιμούν την υγεία και το κορμί, από την... παραζάλη των ναρκωτικών;

Οπότε μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, όταν πληροφορηθήκαμε ότι μία νεαρή και διάσημη ηθοποιός, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά, μιας και βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία στο διαμέρισμά της. Αναφερόμαστε στην πρωταγωνίστρια του Twillight, Ashley Greene, της οποίας το μεγάλο μυστικό αποκαλύφθηκε εξαιτίας μιας φωτιάς που έπιασε πρόσφατα το διαμέρισμά της.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ανάμεσα σε ό, τι απέμεινε από το διαμέρισμα, ήταν και μία πίπα η οποία χρησιμεύει στο κάπνισμα κρακ (κρυσταλλικής κοκαίνης). Όπως ήταν φυσικό, μόλις έγινε γνωστό το συγκεκριμένο εύρημα, η 27χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, ειδικά από τη συντηρητική κοινωνία της Αμερικής.

Μία φίλη της Greene ωστόσο, δήλωσε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες και πως δεν υπάρχει περίπτωση η star να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Ωστόσο το κακό έχει ήδη γίνει.

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε στα 66 της, αγαπημένη ηθοποιός των παιδικών μας χρόνων!

Άσχημα τα νέα για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Δύσκολα το πιστεύεις! Ναι, αυτός είναι ο νέος σύντροφος αγγέλου της Victoria's Secret!

DPG Network