Γιατί ο Μάκης Πουνέντης αγνόησε την Μαρία Ηλιάκη στο DWTS;

Γιατί ο Μάκης Πουνέντης αγνόησε την Μαρία Ηλιάκη στο DWTS;

Συμπαράσταση μηδέν.

Η Μαρία Ηλιάκη φέτος αποφάσισε να πει το ναι και να συμμετάσχει στο Dancing with the star. Μια απόφαση που μέχρι στιγμής την έχει δικαιώσει, αν λάβει κάνεις υπόψη του τα μηνύματα και τα σχόλια στα social media και μάλιστα από την πρώτη κιόλας εκπομπή είχε την αμέριστη συμπαράσταση των φιλών και θαυμαστών της.

Όχι όμως όλων ή τουλάχιστον όχι αυτών που θα πιστεύαμε ότι θα την στήριζαν απ την αρχή. Ο Μάκης Πουνέντης, πολύ φίλος της Μαρίας και συμπαρουσιαστής της στην εκπομπή στον ΣΚΑΪ την ώρα που το show ξεκινούσε εκείνος σχολίαζε ένα από τα καινούργια σίριαλ της αμερικανικής τηλεόρασης. Λίγο αργότερα αναδημοσίευε σχόλια φίλων του που αφορούσαν τη Δούκισσα, το show και τους κριτές. Αργότερα σχολίασε το γεγονός ότι στο φετινό show μάλλον δεν βλέπει πολλούς star.
Πολύ αργότερα στη μέση περίπου του show και αφού προηγήθηκαν σχόλια ότι ο Μάκης Πουνέντης την αγνοεί επιδεικτικά, πόσταρε επιτέλους μια είδηση Λίγο πριν την εμφάνιση της Μαρίας που αφορούσε στην συμπαρουσιάστριά του.

Ίσως τελικά να υπάρχει μια δόση αλήθεια στις φήμες που λένε ότι μεταξύ του τηλεοτπικού ζευγαριού έχει φωλιάσει πολύ γκρίνια που όσο περνάει ο καιρός κορυφώνεται!

DPG Network