Το πιο αταίριαστο ζευγάρι: Τι δηλώνει η Lindsay Lohan για το ειδύλλιο με τον Tom Cruise

Το πιο αταίριαστο ζευγάρι: Τι δηλώνει η Lindsay Lohan για το ειδύλλιο με τον Tom Cruise

Ευτυχώς ξεκαθάρισαν οι φήμες!

Η ερωτική ζωή του Tom Cruise μας προβληματίζει χρόνια τώρα. Και όχι μόνο εμάς, αλλά και τον διεθνή Τύπο που, όμως, δεν τολμά να εκφράσει ανοιχτά τους προβληματισμούς του. Μετά το αναπάντεχο διαζύγιο με την Nicole Kidman, τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Katie Holmes, τον γάμο και το διαζύγιο τους όλες οι παρτενέρ του ηθοποιού ταιριάζουν με ένα συγκεκριμένο στιλ γυναίκας... εκείνος της ντροπαλής πλην γλυκιάς ανερχόμενης σταρ που τελικά εκείνος αφήνει στα κρύα του λουτρού. Δύ δύο χρόνια μετά το διαζύγιό του με την Holmes και χωρίς ούτε ένα ειδύλλιο από τότε η πρώτη γυναίκα που ο Τύπος τον συνδέει είναι η Lindsay Lohan... Ναι, ναι η Lilo που έχει δει τα τελευταία χρόνια την καριέρα της να καταβαραθρώνεται μετά την κατάχρηση αλκοόλ και ουσιών, τα προβλήματα με τον Νόμο και τις κακές κινηματογραφικές επιλογές.

Όχι, πως είχαμε φανταστεί στο πλάι του Cruise κάποια καταξιωμένη ανεξάρτητη γυναίκα, αλλά η Lindsay Lohan είναι υπερβολικά λάθος επιλογή. Και επιτέλους η απάντηση για αυτό το ειδύλλιο ήρθε δια στόματος του εκπροσώπου της Lindsay Lohan.

"H Lindsay Lohan ήταν πάντα μεγάλη θαυμάστρια του Tom Cruise οπότε όταν έμαθε ότι ο Tom ήταν στο Λονδίνο επεδίωξε να συναντηθούν. Αλλά τίποτα ερωτικό δεν συνέβη".

Θα το πιστέψουμε γιατί θέλουμε. Γιατί και μόνο που τους σκεφτήκαμε μαζί είδαμε το πιο αταίριαστο ζευγάρι στην ιστορία της showbiz.

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη μανούλα φωτογραφίζεται ολόγυμνη και... προκαλεί! Ποια είναι;