Η συγκλονιστική μάχη διάσημης παρουσιάστριας με τον καρκίνο σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ

Γωγώ Φούντα
Η συγκλονιστική μάχη διάσημης παρουσιάστριας με τον καρκίνο σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ

Ένα συγκινητικό παράδειγμα δύναμης και θέλησης

O καρκίνος στις μέρες μας, όπου τόσοι άνθρωποι χάνονται ο ένας μετά τον άλλο, δεν είναι απλά μία ασθένεια, αλλά έχει γίνει ίσως ο μεγαλύτερος φόβος της καθημερινότητάς μας και φυσικά το μεγαλύτερο άγχος του μέσου ανθρώπου. Ίσως λοιπόν, να είναι στενάχωρο το να ασχοληθούμε με μία νέα γυναίκα η οποία δίνει την μάχη της με την αρρώστια αυτή, αλλά μιας και ανέκαθεν θεωρούσαμε ότι επειδή ο καρκίνος υπάρχει παντού, τέτοια παραδείγματα δίνουν κουράγιο σε ανθρώπους που περνούν την ίδια δοκιμασία.

Η διάσημη παρουσιάστρια του MTV λοιπόν, Diem Brown, αποφάσισε να φτιάξει ένα φωτογραφικό άλμπουμ, όπου θα περιγράφει με λεπτομέρειες, την μάχη της με τον καρκίνο, με τον οποίο διεγνωσθη για πρώτη φορά σε ηλικία 23 ετών.

Αφού όπως η ίδια δηλώνει, νίκησε τον καρκίνο της μήτρας-δεν έπαψε ποτέ της να θέλει παιδιά-το 2012, και σε ηλικία 30 ετών, ανακοίνωσε ότι η ασθένειά της επανήλθε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Αφού διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι θα παλέψει, και θα βγει νικήτρια για ακόμη μία φορά, ξεκίνησε τη θεραπεία της και φυσικά την αποτύπωση όλων των στιγμών, των χαρούμενων, αλλά και των πιο στενάχωρων.

Δείτε το συγκινητικό άλμπουμ, και να σημειώσουμε ότι η Diem ζει και μάχεται ακόμη την ασθένεια.

Διαβάστε ακόμη:

O πραγματικός λόγος για τον οποίο η Renee Zellweger άλλαξε πρόσωπο, μάλλον θα σας σοκάρει

Κοίτα τι έχασες Chris Martin: Η sexy εμφάνιση της Paltrow που... συζητήθηκε!

Superstar εντοπίστηκε να κυκλοφορεί ξυπόλητη μέσα στη μαύρη νύχτα! Τι συνέβη;