Ηalloween: Τα 20 καλύτερα celebrity κοστούμια που άφησαν εποχή

Γωγώ Φούντα
Ηalloween: Τα 20 καλύτερα celebrity κοστούμια που άφησαν εποχή

Πώς μασκαρεύονται λοιπόν οι stars;

Μπορεί εμείς εδώ στην Ελλαδίτσα μας να μην έχουμε ιδέα περί Halloween, βασικά δεν είχαμε πριν λίγα χρόνια, διότι τώρα με το διαδίκτυο και τα social media, ξέρουμε με κάθε λεπτομέρεια, τι γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, αλλά όπως διαπιστώνουμε, υπάρχει τεράστια μερίδα του πληθυσμού, που περιμένει την αποψινή βραδιά, όπως ακριβώς περιμένουμε εμείς την Κυριακή των Αποκρεών, μη σας πούμε και την Κυριακή του Πάσχα!

Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε, οι celebrities του μάταιου τούτου κόσμου, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα πάρτι που θα γίνουν απόψε, με ένα και μοναδικό σκοπό: Να έχουν το καλύτερο και πιο πρωτότυπο κοστούμι της βραδιάς! Και επειδή το να είσαι celebrity, στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, σημαίνει ότι δίνεις το παρών παντού, οι απουσίες που θα σημειωθούν είναι ελάχιστες.

Και μιας και οι ξένοι stars αγαπούν τόσο πολύ το Halloween, φροντίζουν κάθε χρόνο να μας τροφοδοτούν με αμέτρητες φωτογραφίες όπου ποζάρουν περήφανοι με τα τρομακτικά τους κοστούμια! Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά πολύ θα μας άρεσε να υπήρχε κάτι αντίστοιχο και στα μέρη μας. Αλλά μέχρι η συγκεκριμένη γιορτή, να έρθει εδώ, λέμε να σας δείξουμε μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα κοστούμια των τελευταίων χρόνων.

Δείτε την παρακάτω gallery και... trick or treat;

Διαβάστε ακόμη:

H φωτογραφία που «καίει» τον Αshton Kutcher: Δείτε τον στο κρεβάτι με την 21χρονη καλλονή!

O πραγματικός λόγος για τον οποίο η Renee Zellweger άλλαξε πρόσωπο, μάλλον θα σας σοκάρει

Κοίτα τι έχασες Chris Martin: Η sexy εμφάνιση της Paltrow που... συζητήθηκε!