Αποκάλυψη: Για ποιόν διάσημο πρώην έχει κλάψει με… μαύρο δάκρυ η Jennifer Lopez;

Αποκάλυψη: Για ποιόν διάσημο πρώην έχει κλάψει με… μαύρο δάκρυ η Jennifer Lopez;

Αυτή η σχέση τη στιγμάτισε!

Ακόμα κι αν είσαι όμορφη, έξυπνη, σέξι και διάσημη –δηλαδή έχεις όλο το επιθυμητό πακέτο- συμβαίνει συχνά να πληγώνεσαι από τις σχέσεις σου, και μάλιστα βαθιά. Και μπορεί οι σύντροφοι που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από το πλευρό της να είναι ουκ ολίγοι, όμως, σύμφωνα με την Jennifer Lopez, ένας ήταν αυτός που την έκανε να πληγωθεί πολύ, αφού κάτι τέτοιο ένιωσε για πρώτη φορά, και δεν είναι άλλος από τον... Ben Affleck.


Παρά το γεγονός πως έχει περάσει πλέον μια δεκαετία από τον χωρισμό τους, η διάσημη σταρ εξακολουθεί να πιστεύει πως ο ηθοποιός ήταν η πρώτη της αληθινή αγάπη. Άλλωστε, το ζευγάρι είχε φτάσει τότε ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας και έκανε σχέδια για μια κοινή ζωή, όμως όλα αυτά δεν διήρκησαν πολύ, αφού μέσα σε λίγους μήνες το ειδύλλιο... έληξε. «Ίσως ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα τόσο πληγωμένη», λέει η Λατίνα καλλονή σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, πείθοντάς μας πως μάλλον επρόκειτο για έναν μεγάλο έρωτα, αφού τον μνημονεύει... άπειρα χρόνια μετά.


Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το παράδοξο γεγονός πως παντρεύτηκε με τον επόμενο σύντροφό της, Marc Anthony, ύστερα μόλις από έξι μήνες μετά το χωρισμό της, (αφού χώρισε τον Ιανουάριο του 2004 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Marc Anthony, τον Ιούνιο του ίδιου έτους, σαν να πέρασε ο χωρισμός και απλά... να μην την άγγιξε) η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε τη δική της λογική (;) εξήγηση: «Χρειαζόμουν κάποιον να του αφιερωθώ, κάποιον που γνώριζα χρόνια, που πραγματικά αγαπούσα και είχα χημεία μαζί του. Και τότε εμφανίστηκε, και ήταν σαν να μου είπε «Είμαι εδώ»».


Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και σήμερα, αναλογιζόμενη το παρελθόν, η ηθοποιός κατέληξε στο γεγονός ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές σου και να σε σώσει, πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Όντως, η αγαπητή σταρ έγινε σοφότερη με τα χρόνια ή απλά παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, αφού σε λίγο καιρό η πρώτη συγγραφική της προσπάθεια θα βγει σε κυκλοφορία με τίτλο «Τrue love», όπου θα αναφέρεται εκτενώς στην προσωπική της ζωή; Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος και από το χάος που επικρατεί ,ακόμα και σήμερα, στα ερωτικά της, μάλλον θα πρέπει να πιστέψουμε τη δεύτερη εκδοχή.

Διαβάστε ακόμη:

Ηalloween: Τα 20 καλύτερα celebrity κοστούμια που άφησαν εποχή

Η συγκλονιστική μάχη διάσημης παρουσιάστριας με τον καρκίνο σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ