Ποιο διάσημο μωρό ντύθηκε… Michael Jackson στο Halloween;

Ποιο διάσημο μωρό ντύθηκε… Michael Jackson στο Halloween;

Δείτε την τρισχαριτωμένη…. 

Πρόσφατα, είχε δηλώσει πως χάρις στον Michael Jackson έγινε αυτή η διάσημη σταρ που είναι σήμερα, και η Beyonce , για ακόμα μια φορά, κατέθεσε φόρο τιμής στον αξέχαστο σταρ με τη βοήθεια της... κόρης της, αυτή τη φορά. Beyonce και JayZ εμφανίστηκαν στη Νέα Υόρκη τη μέρα του Halloween και έντυσαν τη μικρή τους κόρη, Blue Ivy, ως βασιλιά της ποπ.


Ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τη χαριτωμένη Blue Ivy να βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα της, ντυμένη με μια από τις χαρακτηριστικότερες στολές που σημάδεψαν διαχρονικά το στυλ του Michael Jackson. Και για να ταιριάζει και η μητέρα με το ενδυματολογικό... concept της κόρης, επέλεξε να εμφανιστεί ως άλλη... Janet Jackson.


Φορώντας ένα μαύρο καπέλο που έκρυβε τα μαλλιά της και στολή πανομοιότυπη με αυτή από μια εμφάνιση της Janet το 1989, η Bey κατάφερε να αντιγράψει το στυλ με απόλυτη τελειότητα. Από τη μεριά του, ο διάσημος ράπερ δεν φαίνεται να ζήλεψε καθόλου τις επιτυχημένες μεταμφιέσεις της οικογένειας, αφού δεν φόρεσε κάποια στολή. Κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, η αγαπητή σταρ δεν παρέλειψε να ανεβάσει μια φωτογραφία με την κόρη της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε ως λεζάντα: «Janet και MJ».

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη: Για ποιόν διάσημο πρώην έχει κλάψει με... μαύρο δάκρυ η Jennifer Lopez;

Stars του Hollywood: Δείτε φωτογραφίες που και οι ίδιοι ακόμα θα ήθελαν να ξεχάσουν!