Μας εντυπωσίασε: Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση της Beyοnce ως άλλη… Frida Kahlo

Μας εντυπωσίασε: Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση της Beyοnce ως άλλη… Frida Kahlo

Οι Carters, το πιο… εναλλακτικό ζευγάρι του Halloween

Στην μια και μοναδική εμφάνιση της οικογένειας Carter, όπου σύσσωμοι ήταν μεταμφιεσμένοι, η Beyonce επέλεξε να μεταμφιεστεί σε κάτι πολύ ενδιαφέρον αφού δεν επρόκειτο για μια απλή στολή, αλλά για μια ολοκληρωτική... μεταμόρφωση. Η διάσημη σταρ, μετά την εμφάνιση της ως Janet Jackson, είπε να κάνει μια πιο... εναλλακτική μεταμφίεση ως Frida Kahlo, η γνωστή Μεξικάνα ζωγράφος.


Και το πέτυχε με απόλυτη επιτυχία. Φορώντας ένα εμπριμέ φόρεμα, λουλούδια στα μαλλιά της και επιβλητικά κοσμήματα, η 33χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να αποτυπώσει με κάθε λεπτομέρεια την ιδιαίτερη εμφάνιση της Λατινοαμερικάνας καλλιτέχνιδος. Αξιοσημείωτες λεπτομέρειες, το περίτεχνο χτένισμα στα μαλλιά αλλά και τα έντονα φρύδια, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Frida. Και φυσικά, μια τέτοια καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να συνοδεύεται από κάποιον πιο... mainstream.


Έτσι, ο JayZ αποφάσισε να γίνει για λίγο... ο Αμερικανός -επίσης ζωγράφος και φίλος του μέντορα της ποπ- αρτ, Andy Warhol- Jean-Michel Basquiat. Άλλωστε, ο 44χρονος ράπερ είναι ένας από τους φανατικούς θαυμαστές του καλλιτέχνη, και μάλιστα, πέρσι είχε ξοδέψει το πόσο των... 4.500.000 δολαρίων προκειμένου να αποκτήσει τον πίνακά του, με τίτλο «Mecca». Φόρεσε λοιπόν, μια περούκα με τα χαρακτηριστικά μαλλιά του καλλιτέχνη και συνόδευσε τη... Frida. Μαζί τους, φυσικά, βρισκόταν και η μικρή Blue Ivy, η οποία μετά την εμφάνιση ως μικροσκοπικός... Michael Jackson, φόρεσε κάτι λιγότερο εντυπωσιακό. Μην... «κλέψει» και τη δόξα από τους γονείς της, ύστερα από τόση προσπάθεια!

Διαβάστε ακόμη:

Star δηλώνει και σοκάρει: «Οι μισοί μου φίλοι έχουν πεθάνει από AIDS»

Αυτό είναι το πιο γλυκό ζευγάρι του Hollywood!