Καημενούλα Jennifer Lawrence: Ο Chris τη χρησιμοποίησε για να ζηλέψει η Gwyneth;

Γωγώ Φούντα
Καημενούλα Jennifer Lawrence: Ο Chris τη χρησιμοποίησε για να ζηλέψει η Gwyneth;

Μήπως τελικά η Jennifer είναι το θύμα της υπόθεσης;

Και πάνω που λέγαμε ότι το απόλυτο φετινό ζευγάρι της showbiz θα είναι οι Chris Martin και Jennifer Lawrence, οι οποίοι εκτός από διάσημοι και ωραίοι ήταν και πολύ ταιριαστοί, το ειδύλλιό τους έληξε άδοξα, με τους 2 stars να ακολουθούν δρόμους χωριστούς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά ειπώθηκαν για την αιτία του χωρισμού, με την επικρατέστερη φυσικά να είναι εκείνη που έκανε λόγο για ενόχληση της Jennifer από τη συνεχή ενασχόληση του Chris με την πρώην σύζυγό του Gwyneth Paltrow. Και μπορεί κάποιοι να είπαν τη νεαρή star υπερβολική, αλλά μάλλον η αντίδρασή της είχε γερές βάσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, η Gwyneth και ο Chris, εκτός του ότι αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο, δεν δείχνουν καμία απολύτως διάθεση να βάλουν μπρος το διαζύγιο, κάτι που φυσικά κάνει πολλούς να υποθέτουν, ότι μία επανασύνδεση είναι προ των πυλών. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο, ότι από τότε που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, οι κοινές τους εμφανίσεις, είναι περισσότερες από όσες τα 11 χρόνια που υπήρξαν παντρεμένοι.

Μήπως τελικά όλο αυτό ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο της Gwyneth; Kαι μήπως τελικά η Lawrence δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα... θύμα; Ίδωμεν!

Διαβάστε ακόμη:

Πασίγνωστη σταρ μεταμφιέστηκε στο Halloween ως... ο εαυτός της!

Star δηλώνει και σοκάρει: «Οι μισοί μου φίλοι έχουν πεθάνει από AIDS»

Μας εντυπωσίασε: Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση της Beyοnce ως άλλη... Frida Kahlo