Θυμάστε την Janet Jackson που ήταν κάπως έτσι; Ε δεν είναι πια!

Γωγώ Φούντα
Θυμάστε την Janet Jackson που ήταν κάπως έτσι; Ε δεν είναι πια!

Τι συνέβη στη διάσημη τραγουδίστρια;

Eντάξει είναι λογικό όταν είσαι μέλος της οικογένειας Jackson, και εντελώς φυσικός να μην είσαι. Διότι αν κρίνουμε από το βασιλιά της ποπ Μichael, o οποίος υπέστη μία από τις μεγαλύτερες μεταλλάξεις στην ιστορία, τότε μας φαίνεται απολύτως φυσικό και η υπόλοιπη οικογένεια να έχει μία αδυναμία στις πλαστικές επεμβάσεις.

Για παράδειγμα, η αδερφή του Michael, Janet, η οποία έχει κι αυτή στο ενεργητικό της σπουδαία καριέρα και έγινε διάσημη όχι μόνο για την μουσική της, αλλά και τις προκλητικές της εμφανίσεις, είναι ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα γυναίκας που έχει αλλοιωθεί πλήρως από τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Μόλις χθες λοιπόν, εμφανίστηκε σε event της Vogue στο Ντουμπάι, και κυριολεκτικά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Με αρκετά παραπανίσια κιλά, πρησμένο πρόσωπο και χαρακτηριστικά τραβηγμένα όσο δεν πάει, έμοιαζε το λιγότερο αλλόκοτη, ενώ ακόμη και η συμπεριφορά της, φαινόταν να μην είναι εξοικειωμένη με τις κάμερες και τους φωτογράφους, έδειχνε σαν κάτι να μην πηγαίνει καθόλου καλά.

Το ακόμα πιο παράδοξο της υπόθεσης, είναι ότι 2 περίπου χρόνια πριν, σε μία άλλη επίσημη εμφάνισή της, η όψη της ήταν εντελώς διαφορετική μιας και έδειχνε ακριβώς όπως την ξέραμε. Τι μπορεί να έγινε μέσα στα 2 αυτά χρόνια και έγινε άλλος άνθρωπος; Μπορεί να μην μάθουμε και ποτέ βέβαια!

Διαβάστε ακόμη:

To φάουλ της Kate Moss: O άκομψος τρόπος με τον οποίο μιμήθηκε την Cara Delevingne

Καημενούλα Jennifer Lawrence: Ο Chris τη χρησιμοποίησε για να ζηλέψει η Gwyneth;