Mικροσκοπική star εξομολογείται: «Έχω χάσει αρκετούς ρόλους επειδή ήμουν υπέρβαρη»

Γωγώ Φούντα
Mικροσκοπική star εξομολογείται: «Έχω χάσει αρκετούς ρόλους επειδή ήμουν υπέρβαρη»

Αν δεν το ακούγαμε από την ίδια δεν θα το πιστεύαμε ποτέ αυτό

Είναι κάποιοι που υποστηρίζουν ότι το να είσαι star του Hollywood είναι αρκετά δύσκολο και σκληρό, κι εμείς που φυσικά δεν θα γίνουμε ποτέ, όχι του Hollywood αλλά ούτε της γειτονιάς μας, μπορεί να γελάμε δυνατά και κυρίως ειρωνικά, αλλά ξέρετε κάτι; Είναι όντως δύσκολο τελικά! Σε αυτό το συμπέρασμα, δεν καταλήξαμε έτσι αυθαίρετα, αλλά έπειτα από την πρόσφατη συνέντευξη της Amanda Seyfried, η οποία ομολογούμε ότι μας προβλημάτισε αρκετά.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, την οποία θυμόμαστε από την αρχή της καριέρας της, λεπτή και μικροκαμωμένη-έχει σημασία που το λέμε- μίλησε στο περιοδικό Elle και είπε κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε, ότι το κορίτσι αυτό θα είχε ζήσει.

«Έχασα αρκετούς ρόλους επειδή ήμουν υπέρβαρη, είπε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό»! Και συνέχισε: «Θα ήμουν ψεύτρα αν έλεγα ότι δεν με ενδιαφέρει το σώμα μου και το πώς δείχνω, αλλά δεν μπορώ να δείχνω σαν supermodel. Προσπαθώ να διατηρούμαι σε καλή κατάσταστη και να γυμνάζομαι, αλλά είμαι άνθρωπος. Μου αρέσει η ζάχαρη, το κρασί και ο καφές», λέει η διάσημη ηθοποιός.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, για να πει κάποιος υπέρβαρη τη συγκεκριμένη, ή είναι τυφλός ή είναι τρελός. Και πάλι καλά να λέμε που δεν είμαστε στο Hollywood, όχι ότι θα μπορούσαμε βέβαια, γιατί όλοι αυτοί οι μάνατζερ και οι αντζέντηδες, μάλλον θα μας είχαν ρίξει σε κατάθλιψη!

Διαβάστε ακόμη:

Θυμάστε την Janet Jackson που ήταν κάπως έτσι; Ε δεν είναι πια!

To φάουλ της Kate Moss: O άκομψος τρόπος με τον οποίο μιμήθηκε την Cara Delevingne

Καημενούλα Jennifer Lawrence: Ο Chris τη χρησιμοποίησε για να ζηλέψει η Gwyneth;