Βρε, ίδιος ο μπαμπάς! O Ζach Galifianakis μας δείχνει των 14 μηνών γιο του για πρώτη φορά

Βρε, ίδιος ο μπαμπάς! O Ζach Galifianakis μας δείχνει των 14 μηνών γιο του για πρώτη φορά

Και κρίνοντας από τις γκριμάτσες του μπορεί να πήρε και το ταλέντο του μπαμπά!

Εξαιρετικός κωμικός ηθοποιός, αγαπημένος των Αμερικανών και με ελληνικές ρίζες ο 45χρονος Zach Galifianakis αποφάσισε να δείξει στους paparazzi τον πρωτότοκο γιο του 14 ολόκληρους μήνες μετά τη γέννησή του! Και αυτό το διάστημα για τα δεδομένα του Hollywood είναι αιώνας!

Ο σταρ της επιτυχημένης κινηματογραφικής τριλογίας Hangover, που διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα έχει γίνει λίγο πιο εξωστρεφής με τα Μέσα εθεάθη να κάνει βόλτα τον γιο του με το παιδικό καροτσάκι στην παραλία Venice του Los Angeles. Και αυτή ήταν η πρώτη φορά που δεν είχε κρύψει τον γιο με κουβέρτα ώστε να μην μπορέσουν οι φωτογράφοι να απαθανατίσουν το πρόσωπό του.

Οι πρώτες φωτογραφίες αποκαλύπτουν την απίστευτη ομοιότητα με τον μπαμπά! Κόκκινα, μακριά μαλλιά, άσπρη επιδερμίδα, φουσκωτά μαγουλάκια και ήρεμο βλέμμα! Και μπορεί να άφησε ξεσκέπαστο τον γιο του ο ο διάσημος μπαμπάς προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος κρύβοντας το πρόσωπό του πίσω από τα μεγάλα κοκάλινα γυαλιά του και το baseball καπέλο.

Ακόμη δεν έχουμε μάθει το όνομα του πρωτότοκου γιου, καθώς αρνείται να το αποκαλύψει αλλά δεν ελπίζουμε σε κάτι ελληνικό!

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημο αγαπημένο ζευγάρι χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου: Τι συνέβη;