Το ποσό που ξοδεύει η Mariah Carey για μία και μόνο εμφάνιση, θα σας προκαλέσει ζάλη

Γωγώ Φούντα
Το ποσό που ξοδεύει η Mariah Carey για μία και μόνο εμφάνιση, θα σας προκαλέσει ζάλη

Και να πεις ότι αξίζει τον κόπο; Αφού σαν τσίρκο κυκλοφορεί

Εντάξει δεν είναι και η επιτομή της απλότητας και του casual λουκ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη και για την Mariah Carey κάποια πράγματα θεωρούνται υπερβολή. Και μπορεί πλέον ο κόσμος να δείχνει αρκετή κατανόηση για την κατάστασή της, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συντετριμμένη έπειτα από το χωρισμό της από τον Nick Cannon αλλά και εκείνη μάλλον το παρατραβάει το σχοινί τελευταία!

Και επειδή μία ντίβα σαν την Mariah δεν μπορεί να έχει μόνο ιδιαίτερη συμπεριφορά αλλά και εμφάνιση, πρόσφατα βγήκε στη φόρα το ποσό που ξοδεύει η διάσημη τραγουδίστρια για μία και μόνο φωτογράφηση. Η Carey λοιπόν ξοδεύει, κρατηθείτε, γύρω στα 85,000 δολάρια, μιας και όπως αντιλαμβάνεστε επιλέγει τους καλύτερους και πιο ακριβούς επαγγελματίες προκειμένου να την βγάλουν τουλάχιστον υπερπαραγωγή. Συγκεκριμένα, ο στυλίστας της, έχει και από αυτόν, κοστίζει περίπου 65,391 δολάρια, ο hair stylist 9,600 δολάρια, ο make up artist 7,200 δολάρια και το μανικιούρ-πεντικιούρ 2,400 δολάρια.

Το ποσό αυτό αποκάλυψε ένας φωτογράφος, τον οποίο η διάσημη τραγουδίστρια κρέμασε τελευταία στιγμή, και όπως ήταν φυσικό εκείνος κινήθηκε νομικά. Πάντως, μέσα σε όλα όσα μαθαίνουμε για την Carey και την αλλόκοτη συμπεριφορά της, έρχεται να προστεθεί και η πρόσφατη απόλυση συνεργάτιδάς της μόνο και μόνο επειδή ήταν γυναίκα!

Μariah να σου ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα και να συνέλθεις γρήγορα.

Διαβάστε ακόμη:

Δασκάλα από την Καλαμάτα ταξίδεψε στη Ρουάντα για να μεταφέρει εμπειρίες στους μαθητές της

Η ώρα της αλήθειας: Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τις αψεγάδιαστες πόζες στο Instagram;