Πασίγνωστη σταρ αποκαλύπτει: «Στο παρελθόν πειραματιζόμουν με γυναίκες!»

Πασίγνωστη σταρ αποκαλύπτει: «Στο παρελθόν πειραματιζόμουν με γυναίκες!»

Μαντεύετε ποια είναι;

Μπορεί στο παρελθόν να είχε παραδεχθεί πως έχει υπάρξει σε σχέση με κοπέλα, όμως όλοι θεωρήσαμε πως ήταν μια ιδιαίτερη σχέση και μια λάθος στιγμή για την τραγουδίστρια. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η Mel B κάποτε το είχε... συνήθειο να βρίσκεται με γυναίκες, αφού εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην εκπομπή του Allan Carr, πως την περασμένη.... xιλιετία, όπου ήταν ακόμα μέλος του διασημότερου γυναικείου ποπ γκρουπ, των Spice Girls, συνήθιζε να πειραματίζεται με άτομα του ίδιου φύλου.


«Ναι, ήμουν έτσι και εγώ για λίγα χρόνια χρόνια», αποκαλύπτει η πρώην Scary Spice και μας κάνει να... τρομάζουμε με τις αποκαλύψεις της. Φυσικά, ο παρουσιαστής στη συνέχεια επέμεινε και τη ρώτησε αν θα χαρακτήριζε τον εαυτό της λεσβία. Παρά τις περίεργες προτιμήσεις της όμως η τραγουδίστρια ανέφερε πως ποτέ δεν θεώρησε τον εαυτό της λεσβία, λέγοντας αναλυτικά: «Δεν θα με αποκαλούσα έτσι. Ήμουν απλά σαν αυτές τις γυναίκες. Τώρα είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη», και πρόλαβε να... κλείσει τα στόματα όσων θα έσπευδαν να πουν κάτι για τον γάμο της με τον Stephen Belanfonte.


Πάντως, μπορεί να είναι ένα κομμάτι της ζωής της από το παρελθόν, που για κάποιο λόγο η κριτής του X- Factor θυμήθηκε να μοιραστεί με τον κόσμο αρκετά χρόνια μετά, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο οι... κακές συνήθειες κόβονται δια ροπάλου και αν όντως αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει για αυτήν. Ο λόγος; Τον περασμένο Φεβρουάριο ο φακός των παπαράτσι την τσάκωσε σε μια... τρυφερή, θα την χαρακτηρίζαμε, στιγμή με φίλη της, καθώς οι δυο τους απολάμβαναν στο γιοτ του άντρας της τον ήλιο, τη θάλασσα και η μία την... συντροφιά της άλλης, ενώ μάλιστα ο Stephen βρισκόταν μαζί τους. Περί ορέξεως...

Διαβάστε ακόμη:

Συγνώμη, είναι αυτός ο πιο σέξι άντρας εν ζωή;

Ουπς: 16 stars πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις!