Αυτή η εμφάνιση της North West μας έκανε πραγματικά να απορήσουμε!

Αυτή η εμφάνιση της North West μας έκανε πραγματικά να απορήσουμε!

Η μικρή για πρώτη φορά φέρεται σαν ένα πραγματικό μωρό!

Είναι μόλις ενός έτους και η μητέρα της την έχει ήδη μετατρέψει σε μια από τις μεγαλύτερες... μικρές fashionistas του πλανήτη. Κάθε φορά που η North κάνει μια δημόσια εμφάνιση όλοι παρατηρούμε τα υπέρκομψα συνολάκια της που πάντα είναι απολύτως ταιριαστά με αυτά της μητέρας της. Ποτέ όμως δεν αναρωτηθήκαμε γιατί αυτό το μικρό κοριτσάκι δεν κρατάει ποτέ... παιχνίδια.


Η τελευταία της εμφάνιση, ωστόσο, έρχεται να μας υπενθυμίσει -γιατί πλέον κοντέψαμε να το ξεχάσουμε- πως η Νorth West είναι ακόμα ένα μωρό, αφού κρατούσε στα χέρια της ένα από τα παιχνίδια της. Οι φακοί των παπαράτσι έπιασαν μητέρα και κόρη την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη να πηγαίνουν για δείπνο και η μικρούλα κρατούσε στα χέρια της μια κούκλα του διάσημου χαρακτήρα των 60s, Pokey, που πρωταγωνιστούσε στις παιδικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, «Gumby».


Μάλιστα, η North φάνηκε να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο πόνι της, αφού είτε το κρατούσε, είτε το είχε στο στόμα της, όπως κάνουν όλα τα μωρά. Επιτέλους, αυτή ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που η μικρή North αντιμετωπίστηκε ως ένα μικρό παιδί της ηλικίας της και εμείς είδαμε ένα σημάδι παιδικότητας πάνω της.

Διαβάστε ακόμη:

Συγνώμη, είναι αυτός ο πιο σέξι άντρας εν ζωή;

Ουπς: 16 stars πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις!