Αντέχετε; Τα όλογυμνα οπίσθια της Kim Kardashian έγιναν εξώφυλλο & το ίντερνετ πήρε φωτιά

Αντέχετε; Τα όλογυμνα οπίσθια της Kim Kardashian έγιναν εξώφυλλο & το ίντερνετ πήρε φωτιά

Nαι, είναι ολόγυμνη... Απλώς δείτε την

Τους χρωστάει πολλά και ήρθε η στιγμή της ανταπόδοσης. Η Kim Kardashian η 34χρονη σοσιαλιτέ της Αμερικής που έδωσε νέες διαστάσεις στον όρο celebrity οφείλει (και το γνωρίζει) μέρος της διασημότητάς της στα φουσκωμένα οπίσθιά της.Για αυτό και αποφάσισε ως φόρο τιμής υποθέτουμε να τα αφήσει σε κοινή θέα στο εξώφυλλο του περιοδικού Paper.

H σύζυγος του Kanye West, μητέρα της ενάμιση έτους North και fashion icon εν εξελίξει έμεινε με ένα ζευγάρι γάντια και ένα υπέροχο κότσο για τη φωτογράφηση του εξωφύλλου της χειμωνιάτικης έκδοσης του διάσημου περιοδικού που εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου και αφήνει θαυμαστές και εχθρούς με το στόμα ανοιχτό!

Η διασημότερη των αδελφών Kardashian κρατάει το φόρεμά της το οποίο, όμως, δεν κρύβει τίποτα τη στιγμή που η ίδια κοιτάει πονηρά τον φακό. Η φωτογράφηση έγινε σε μυστική τοποθεσία στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και πίσω από τον φακό βρισκόταν ο γάλλος Jean-Paul Goude. Την προκλητική αυτή φωτογραφία η Kim Kardashian μοιράστηκε το πρωί με τους 21 εκατομμύρια followers της και φυσικά τα σχόλια εμφανίστηκαν κατά χιλιάδες με τις απόψεις να μοιράζονται από κολακευτικές μέχρι προσβλητικές. Από τα επιφωνήματα θαυμασμού μέχρι τα "δεν είσαι μητέρα ενός παιδιού;" η Kim Kardashian πέτυχε πάντως τον σκοπό της και αυτός δεν είναι άλλος από το να μένει στην επικαιρότητα με τη δημόσια εικόνα της.|

Εκτός από αυτή την προκλητική λήψη η φωτογράφηση περιλαμβάνει ακόμη μία λήψη που αξίζει σχολιασμού και είναι η αναβίωση της εικονικής πλέον φωτογραφίας του γάλλου φωτογράφου στην οποία ένα μοντέλο στηρίζει ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθιά της και με τα χέρια της κρατάει μια ανοιχτή σαμπάνια η οποία πηγαίνει κατευθείαν στο ποτήρι.
Και αυτή τη φωτογραφία δημοσίευεσε στο Instagram με το καλύτερο σημείο της να είναι η λέζάντα που έγραψε η Kim και αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ. "Και κάποιοι είπαν πως δεν έχω ταλέντο".

Πάντως αυτή η γυμνή φωτογράφηση δεν έφερε τσακωμούς στην οικία West καθώς ο πάντα ευέξαπτος ράπερ ένιωσε τόσο περήφανος για τη γυναίκα του, που πόσταρε τις φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter με το hashtag #allday.

Και η αλήθεια είναι πως όλοι θα συζητάμε σίγουρα για αυτό!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Marc Anthony παντρεύεται: H «απάντηση» της Jennifer Lopez που σίγουρα δεν περιμέναμε!