Μα τι συμβαίνει; Η Charlotte από το Sex & The City έχει γίνει κυριολεκτικά αγνώριστη

Γωγώ Φούντα
Μα τι συμβαίνει; Η Charlotte από το Sex & The City έχει γίνει κυριολεκτικά αγνώριστη

Καμία σχέση με τον λαμπερό και κομψό τηλεοπτικό της εαυτό

Μπορεί το Sex & The City να έχει πλέον ολοκληρωθεί, αν και οι ελπίδες μας για τρίτη ταινία δεν έχουν ακόμη εξατμιστεί, αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα παραμένει πάντα συνώνυμο της μόδας, του glamour και φυσικά του γυναικείου δυναμισμού, μιας και οι 4 ηρωίδες ήταν μάχιμες και πετυχημένες σε ό, τι κι αν έκαναν!

Και μπορεί η Sarah Jessica Parker να παραμένει απλά θεά, μην σας πούμε ότι μεγαλώνοντας γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, η συμπρωταγωνίστριά της όμως, Kristin Davis, δεν μπορούμε να πούμε ότι βαδίζει στα ίδια μονοπάτια. Παρόλο λοιπόν που η Kristin, ή όπως λεγόταν και ο ρόλος της, Charlotte York, διέθετε το πιο όμορφο πρόσωπο από τις 4, κατά γενική ομολογία, οι τελευταίες της εμφανίσεις μπορούμε να πούμε ότι στερούνται θηλυκότητας, κομψότητας και λάμψης.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, εθεάθη στους δρόμους της Καλιφόρνια, με μία όχι και τόσο πετυχημένη εμφάνιση, μιας και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Με αρκετά παραπάνω κιλά, και ρούχα που δεν κολάκευαν καθόλου τη σιλουέτα της, δε θύμιζε στο ελάχιστο το κομψό alter ego της που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη.

Το φαρδύ και αλλόκοτο τζιν, το μακρύ και επίσης φαρδύ πουλόβερ, και τα όχι και τόσο ταιριαστά αθλητικά παπούτσια, νομίζουμε ότι θα έδειχναν ακόμη και την Miranda Kerr αλλόκοτη, πόσο μάλλον την Kristin η οποία όπως έχει δηλώσει είχε πάντα θέμα με τους γοφούς της. Πάντως, να της πούμε ότι ναι μεν αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι μας έχουμε κάποιες άσχημες μέρες και θέλουμε να βάλουμε απλά το πουλόβερ μας και να βγούμε, αλλά η Κristin κυκλοφορεί αρκετό καιρό έτσι, και λιγάκι μας έχει λείψει ο παλιός της εαυτός.

Διαβάστε ακόμη:

Η ανωριμότητά του είναι η αιτία του «κακού»: Ποιοι χωρίσαν μετά από 10 μήνες αρραβώνα;

«Χάναμε και οι δυο το χρόνο μας»: Ποιο διάσημο ζευγάρι μόλις χώρισε;

H Jennifer Aniston πήρε 2-3 κιλά και μας αρέσει ακόμα περισσότερο (φωτός)

Θυμάστε που είπαμε ότι οι δίδυμες Olsen δε μοιάζουν πια από τις πλαστικές; Μας απάντησαν!