Kεράτωσε τη σύντροφό του με... τρεις σε ένα βράδυ: Ποιος είναι ο άτακτος σταρ?

Ερμιόνη Σαρρή
Kεράτωσε τη σύντροφό του με... τρεις σε ένα βράδυ: Ποιος είναι ο άτακτος σταρ?

Και καλά με μία... αλλά με τρεις;

Εκείνη η βραδιά ήταν μεγάλη για τον αγαπημένο μας ηθοποιό. Πριν από δύο εβδομάδες βρέθηκε στο Texas και σκέφτηκε πως ήταν άδικο να περάσει τη γιορτή του Halloween μόνος του. Βλέπετε η επί 8 χρόνια σύντροφός του δεν ήταν εκεί να του κάνει παρέα. Πού να ήξερε και αυτή, πόση μοναξιά θα νιώσει ο αγαπημένος της.


Ο Matt LeBlanc, λοιπόν, έβαλε τη μάσκα του και κατευθύνθηκε σε ένα Halloween πάρτι. Μέχρι τη 01.30 θα έλεγε κανείς, πως ίσως και να είχε βαρεθεί ήδη τη βραδιά. Μετά όμως ο αγαπημένος μας Joey, είπε να θυμηθεί τον επιτυχημένο του ρόλο από τη σειρά «Φιλαράκια» και ξεκίνησε τη... δουλειά. Και τι κατάφερε; Αφού φλέρταρε με δύο κοπέλες και έριξε μερικά φιλάκια, γνώρισε μία ακόμα για να κλείσει η βραδιά. Η τρίτη βέβαια ήταν και τυχερή. Εκτός του ότι είχε κατακτήσει το βραβείο της καλύτερης στολής στο συγκεκριμένο πάρτι, ο φακός ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει. Αυτή θα μπορεί να δείχνει τη φωτογραφία στις φίλες της ενώ αυτός ψάχνει ήδη μέρος να... κρυφτεί. Η Andrea Andres δε νομίζουμε πως χάρηκε και πολύ με την εικόνα αυτή του αγαπημένου της.


Ένα είναι πάντως το σίγουρο, πως ο Matt θα ακούει τρία... και θα τρέχει! Δείτε στην παραπάνω gallery τόσο την... τυχερή κοπέλα όσο και το αγαπημένο (;) ζευγάρι Matt και Andres.

Διαβάστε ακόμα:

Η ανωριμότητά του είναι η αιτία του «κακού»: Ποιοι χωρίσαν μετά από 10 μήνες αρραβώνα;

H Jennifer Aniston πήρε 2-3 κιλά και μας αρέσει ακόμα περισσότερο (φωτός)