H Eva Longoria είναι η πιο ακομπλεξάριστη star με… μαγιό: Δείτε γιατί!

H Eva Longoria είναι η πιο ακομπλεξάριστη star με… μαγιό: Δείτε γιατί!

Ποιος έχει ανάγκη το photoshop όταν διαθέτει αυτοπεποίθηση;

Οι κυρίες στο Hollywood είναι γεμάτες ανασφάλειες. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να είναι πάντα αψεγάδιαστες. Η επίσκεψή τους στον πλαστικό χειρουργό αρκετά συχνή και φυσικά τα χρήματα που ξοδεύουν για να νικήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση πολλά.


Πραγματικά παραδεχόμαστε τις stars που δεν έχουν κόμπλεξ. Μία από αυτές είναι και η Eva Longoria η οποία όπως φαίνεται δεν απαιτεί από τα περιοδικά και τα sites να ρετουσάρουν τις φωτογραφίες της. Η Eva φορά το ωραίο της το μαγιό και νιώθει περήφανη για το σώμα της (και καλά κάνει)!


Ο φακός των paparazzi την συνέλαβε το περασμένο σαββατοκύριακο να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Miami. Aν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες θα δείτε πως η sexy Longoria είναι μια γυναίκα σαν όλες εμάς. Έχει χαλάρωση και κυτταρίτιδα και φυσικά το έχει αποδεχτεί. Της στέλνουμε τα συγχαρητήριά μας! Φτάνει πια με τις τέλεια επεξεργασμένες φωτογραφίες των stars. Ώρα να δούμε τη γυμνή αλήθεια και φυσικά να αποδεχτούμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι. Τέρμα τα κόμπλεξ κορίτσια.


Δείτε φωτογραφίες της όμορφης Longoria στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Η ανωριμότητά του είναι η αιτία του «κακού»: Ποιοι χώρισαν μετά από 10 μήνες αρραβώνα;