Tύχη βουνό: Η Miley Cyrus βγαίνει με τον πιο περιζήτητο νεαρό του Hollywood!

Γωγώ Φούντα
Tύχη βουνό: Η Miley Cyrus βγαίνει με τον πιο περιζήτητο νεαρό του Hollywood!

Όχι που θα της ξέφευγε

Για να είμαστε ειλικρινείς, είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε για την Miley Cyrus και την ερωτική της ζωή. Διότι δεν μπορεί ένα κορίτσι που εκπέμπει σεξουαλικότητα άνευ ορίων και μέτρων και η πρόκληση είναι το middle name της, να είναι εδώ και τόσο καιρό μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο!

Αν λοιπόν ανησυχούσατε κι εσείς, ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε γιατί η Miley δεν είναι πια μπακούρι και αν όλα αυτά είναι αλήθεια, μάλλον έκανε την τύχη της! Γιατί το λέμε αυτό; Για τον απλούστατο λόγο ότι ο νέος της αγαπημένος είναι ο κούκλος γιος του Αrnold Schwarzenegger, Patrick, ο οποίος είναι συνομήλικος της Miley, μοντέλο, ενώ αυτή την περίοδο σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Το φημολογούμενο ζεύγος λοιπόν, εθεάθη σε εκδήλωση για τη νέα ταινία της Julianne Moore και της Kristen Stewart με τίτλο Still Alice, στην οποία η μητέρα του Patrick είναι παραγωγός. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι η Miley καθόταν συνεχώς με τον νεαρό και την οικογένειά του-εκτός από την μητέρα του ήταν μαζί και η αδερφή του-ενώ στο τέλος της βραδιάς, έφυγαν όλοι μαζί.

Για όσους δεν το γνώριζαν, οι 2 τους έβγαιναν και παλαιότερα αλλά τελικά τα ραντεβού τους δεν είχαν οδηγηθεί σε σχέση. Λέτε αυτή τη φορά να τα βρουν; Miley έκανες την τύχη σου!

Διαβάστε ακόμη:

Kεράτωσε τη σύντροφό του με... τρεις σε ένα βράδυ: Ποιος είναι ο άτακτος σταρ?

Η ανωριμότητά του είναι η αιτία του «κακού»: Ποιοι χώρισαν μετά από 10 μήνες αρραβώνα;

H Jennifer Aniston πήρε 2-3 κιλά και μας αρέσει ακόμα περισσότερο (φωτός)